L lucky New member Вівторок о 6:42 PM #301 Elena2302 написав(-ла): Готово! Натисніть, щоби розкрити... Спасибо, пришли)
Wetru Организатор Четвер о 7:21 PM #303 Обменяю монеты 360 на приват24 один к одному ,можно по курсу в крипте.
S sewing_soul New member П'ятниця о 12:50 PM #306 Вітаю! Потрібно 144.1 для купівлі курсу. В кого можна придбати таку суму за гривні?
Wetru Организатор П'ятниця о 1:37 PM #307 sewing_soul написав(-ла): Вітаю! Потрібно 144.1 для купівлі курсу. В кого можна придбати таку суму за гривні? Натисніть, щоби розкрити... Ок, я могу давать карту для оплаты ,сразу как оплатите переведу монеты.
sewing_soul написав(-ла): Вітаю! Потрібно 144.1 для купівлі курсу. В кого можна придбати таку суму за гривні? Натисніть, щоби розкрити... Ок, я могу давать карту для оплаты ,сразу как оплатите переведу монеты.
K Kolbaska New member П'ятниця о 1:39 PM #308 Wetru написав(-ла): Ок, я могу давать карту для оплаты ,сразу как оплатите переведу монеты. Натисніть, щоби розкрити... а мне 70 монет не кините?
Wetru написав(-ла): Ок, я могу давать карту для оплаты ,сразу как оплатите переведу монеты. Натисніть, щоби розкрити... а мне 70 монет не кините?
Wetru Организатор П'ятниця о 1:44 PM #309 Kolbaska написав(-ла): а мне 70 монет не кините? Натисніть, щоби розкрити... Нет не кину я орг тут темы провожу у меня 20 курсов ещё неразу некого накидал.Так что можите оплачивать скину монеты.
Kolbaska написав(-ла): а мне 70 монет не кините? Натисніть, щоби розкрити... Нет не кину я орг тут темы провожу у меня 20 курсов ещё неразу некого накидал.Так что можите оплачивать скину монеты.
Wetru Организатор П'ятниця о 1:49 PM #310 Kolbaska написав(-ла): а мне 70 монет не кините? Натисніть, щоби розкрити... Получили?
K Kolbaska New member П'ятниця о 3:57 PM #311 Wetru написав(-ла): Получили? Натисніть, щоби розкрити... да, спасибо