Спасибо, пришли)Готово!
Спасибо, пришли)Готово!
Ок, я могу давать карту для оплаты ,сразу как оплатите переведу монеты.Вітаю! Потрібно 144.1 для купівлі курсу. В кого можна придбати таку суму за гривні?
а мне 70 монет не кините?Ок, я могу давать карту для оплаты ,сразу как оплатите переведу монеты.
Нет не кину я орг тут темы провожу у меня 20 курсов ещё неразу некого накидал.Так что можите оплачивать скину монеты.а мне 70 монет не кините?
Получили?а мне 70 монет не кините?
да, спасибоПолучили?
готова купитиобміняю на ваш гаманець 525 монет =530грн моно/приват
Добрий день! Пропозиція ще актуальна?обміняю на ваш гаманець 525 монет =530грн моно/приват
Продам 610 монет =610 грн на українську карту. Номер карти скидаю у приватні повідомлення. Монети перевожу після отримання гривні на картку.Куплю 610 монет за грн
А мені 250 монет зможете продати?Продам 610 монет =610 грн на українську карту. Номер карти скидаю у приватні повідомлення. Монети перевожу після отримання гривні на картку.
249 лишиться, якщо відповість Markpolo. Отже 1 грн не вистачить. Я написала йому термін пропозиції до 20.01. Якщо до цього часу ніхто ні мені, ні Вам не відповість - то продам Вам потрібну суму. Давайте зачекаємо.А мені 250 монет зможете продати?
Дякую, мені вистачить і 249, я 250 написала до рівного числа.249 лишиться, якщо відповість Markpolo. Отже 1 грн не вистачить. Я написала йому термін пропозиції до 20.01. Якщо до цього часу ніхто ні мені, ні Вам не відповість - то продам Вам потрібну суму. Давайте зачекаємо.
Надала картку в особисті повідомленняДякую, мені вистачить і 249, я 250 написала до рівного числа.
Гроші відправила, перевірте, будь ласка!Надала картку в особисті повідомлення
Гроші побачила. Монети передала. Перевірте, будь-ласкаГроші відправила, перевірте, будь ласка!
Є, дякую! Гарного дня!Гроші побачила. Монети передала. Перевірте, будь-ласка