Привет. Спросите здесь у Tali https://skladchina-ua.com/threads/popovnennja-gamancja-forumu-bankivskoju-kartkoju.120126/ у него есть пейпалПривет. Как можно купить 520 монет через Paypal?
Привет. Спросите здесь у Tali https://skladchina-ua.com/threads/popovnennja-gamancja-forumu-bankivskoju-kartkoju.120126/ у него есть пейпалПривет. Как можно купить 520 монет через Paypal?
обміняйте будь ласкаобміняю на ваш гаманець 525 монет =530грн моно/приват
Поміняю монети на гривні 1:1 . Скільки вам потрібно?
Можно 150 монет на гривныОк ,правда у меня 135 монет могу согласны тогда в личку кину карту и монеты сразу перевожу.
Чи можна придбати 135 монетУвы у меня только 135монет
Вiтаю, шановні складчики!
У цій темі ви можете продавати та купувати монети у інших учасників форуму.
- Ми не несемо ніякої відповідальності за те, як між учасниками відбувається процес обміну грошей на монети. Всі перекази грошей здійснюються на ваш страх і ризик.
- Вся переписка ведеться тільки тут (не в профілях, не в інших темах і не в особистих повідомленнях.)
- Заборонено обмін будь-якими контактами (телефон, viber, telegram, whatsapp і так далі) між учасниками.
- Ми будемо періодично видаляти тут повідомлення через деякий час.
Потрібно 27 монет. Можливо хтось може подарувати або я скину на картку цю суму) не вистачає для покупкиВiтаю, шановні складчики!
У цій темі ви можете продавати та купувати монети у інших учасників форуму.
- Ми не несемо ніякої відповідальності за те, як між учасниками відбувається процес обміну грошей на монети. Всі перекази грошей здійснюються на ваш страх і ризик.
- Вся переписка ведеться тільки тут (не в профілях, не в інших темах і не в особистих повідомленнях.)
- Заборонено обмін будь-якими контактами (телефон, viber, telegram, whatsapp і так далі) між учасниками.
- Ми будемо періодично видаляти тут повідомлення через деякий час.

Можу купити 65 монет за 100 грнДобрий день, куплю 65 монет, бажано карта моно
Доброго дня. Якщо ще є монети, то мені потрібно 600готова обменять монеты на деньги на карту
Вітаю Вас, Марко. Побачила запит від іншого учасника і хочу запитати :Яка кількість?