Що нового?

Купівля та продаж монет між учасниками форуму

lola_kola

Организатор
Добрий день, готова придбати монети, у кого є напишіть в особисті

Kysinka

New member
Вiтаю, шановні складчики!

У цій темі ви можете продавати та купувати монети у інших учасників форуму.

1. Ми не несемо ніякої відповідальності за те, як між учасниками відбувається процес обміну грошей на монети. Всі перекази грошей здійснюються на ваш страх і ризик.
  2. Вся переписка ведеться тільки тут (не в профілях, не в інших темах і не в особистих повідомленнях.)
  3. Заборонено обмін будь-якими контактами (телефон, viber, telegram, whatsapp і так далі) між учасниками.
  4. Ми будемо періодично видаляти тут повідомлення через деякий час.
Вiтаю, шановні складчики!

У цій темі ви можете продавати та купувати монети у інших учасників форуму.

1. Ми не несемо ніякої відповідальності за те, як між учасниками відбувається процес обміну грошей на монети. Всі перекази грошей здійснюються на ваш страх і ризик.
  2. Вся переписка ведеться тільки тут (не в профілях, не в інших темах і не в особистих повідомленнях.)
  3. Заборонено обмін будь-якими контактами (телефон, viber, telegram, whatsapp і так далі) між учасниками.
  4. Ми будемо періодично видаляти тут повідомлення через деякий час.
Потрібно 27 монет. Можливо хтось може подарувати або я скину на картку цю суму) не вистачає для покупки 😞

Amor

Member
Вітаю Вас, Марко. Побачила запит від іншого учасника і хочу запитати :
Чи можете допомогти придбати МОНЕТИ, щоб оплатити КУРСИ СКЛАДЧИНИ? (1:1?)
Можу зробити ТРАНСФЕРЕНЦІЮ або PayPal?
Завчасно дякую за відповідь- Amor

boozerman

New member
вітаю
куплю 1040 монет переказом на українську картку або usdt
freekassa и obmenka щось лагають

erten

New member
obmenka ua поки не користуйтесь, схоже що скаманулась. Другий день нема коштів, на сайті "В данный момент ведутся регламентные работы"

BohdanLvrchik

New member
Доброго ранку,хто може допомогти з монетами? Готовий придбати 1 до 1 ,буду дуже вдячний (монобанк,абанк,приват)

yar_kond

New member
Доброго ранку,хто може допомогти з монетами? Готовий придбати 1 до 1 ,буду дуже вдячний монобанк

Квітка

Модератор
Команда форуму
obmenka ua поки не користуйтесь, схоже що скаманулась. Другий день нема коштів, на сайті "В данный момент ведутся регламентные работы"
у вас пройшов платіж. Обмінка працює у нас з 2021 року і вони завжди працюють.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Хочу поповнити баланс картою
тут обмін між учасниками. Поповнити баланс найкраще тут
картка від 100 грн, Paypal

mrVolodymyr

New member
Всім привіт! хочу оплатити курс за 1040 грн, але мене чомусь не пропускає на пейпал, відгукніться хто може поміняти моентки на крипту або грн монобанк

Реакції: Tali

Newk

New member
Добрый вечер. Хочу купить монеты, не PayPal. Можно моно, можно приват. Нужно минимум 500, можно 630-650 монет

Угорі