Привет. Спросите здесь у Tali https://skladchina-ua.com/threads/popovnennja-gamancja-forumu-bankivskoju-kartkoju.120126/ у него есть пейпалПривет. Как можно купить 520 монет через Paypal?
Привет. Спросите здесь у Tali https://skladchina-ua.com/threads/popovnennja-gamancja-forumu-bankivskoju-kartkoju.120126/ у него есть пейпалПривет. Как можно купить 520 монет через Paypal?
обміняйте будь ласкаобміняю на ваш гаманець 525 монет =530грн моно/приват
Поміняю монети на гривні 1:1 . Скільки вам потрібно?
Можно 150 монет на гривныОк ,правда у меня 135 монет могу согласны тогда в личку кину карту и монеты сразу перевожу.
Чи можна придбати 135 монетУвы у меня только 135монет
Вiтаю, шановні складчики!
У цій темі ви можете продавати та купувати монети у інших учасників форуму.
- Ми не несемо ніякої відповідальності за те, як між учасниками відбувається процес обміну грошей на монети. Всі перекази грошей здійснюються на ваш страх і ризик.
- Вся переписка ведеться тільки тут (не в профілях, не в інших темах і не в особистих повідомленнях.)
- Заборонено обмін будь-якими контактами (телефон, viber, telegram, whatsapp і так далі) між учасниками.
- Ми будемо періодично видаляти тут повідомлення через деякий час.
Потрібно 27 монет. Можливо хтось може подарувати або я скину на картку цю суму) не вистачає для покупкиВiтаю, шановні складчики!
У цій темі ви можете продавати та купувати монети у інших учасників форуму.
- Ми не несемо ніякої відповідальності за те, як між учасниками відбувається процес обміну грошей на монети. Всі перекази грошей здійснюються на ваш страх і ризик.
- Вся переписка ведеться тільки тут (не в профілях, не в інших темах і не в особистих повідомленнях.)
- Заборонено обмін будь-якими контактами (телефон, viber, telegram, whatsapp і так далі) між учасниками.
- Ми будемо періодично видаляти тут повідомлення через деякий час.

Можу купити 65 монет за 100 грнДобрий день, куплю 65 монет, бажано карта моно
Доброго дня. Якщо ще є монети, то мені потрібно 600готова обменять монеты на деньги на карту
Вітаю Вас, Марко. Побачила запит від іншого учасника і хочу запитати :Яка кількість?
freekassa в USDT ERC-20 норм працює.вітаю
куплю 1040 монет переказом на українську картку або usdt
freekassa и obmenka щось лагають
не актуально, зміг придбати монети самостійно. повідомлення можна видалитивітаю
куплю 1040 монет переказом на українську картку або usdt
freekassa и obmenka щось лагають
у вас пройшов платіж. Обмінка працює у нас з 2021 року і вони завжди працюють.obmenka ua поки не користуйтесь, схоже що скаманулась. Другий день нема коштів, на сайті "В данный момент ведутся регламентные работы"
тут обмін між учасниками. Поповнити баланс найкраще тутХочу поповнити баланс картою
добрый день нужно 550 монет.Кому потрібна допомога з монетами - звертайтесь.
Приймаю переказ на моно, після цього відправляю монети.
напишіть в приватні, дякуюВідправив реквізити в пп
Добрий вечір,мені потрібна допомогаКому потрібна допомога з монетами - звертайтесь.
Приймаю переказ на моно, після цього відправляю монети.