Що нового?

Придбаний Курс для початківців + основний курс з англійської російською (Володимир Шейнблат)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2868 ГРН
Учасників: 1 з 83
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.9 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
"навчання має бути захопленням, а не роботою"
Michele Thomas​
метод Мішеля Томаса
(онлайн-курс для початківців + основний курс з англійської російською)

Перед кожним, початківцям вивчення, стоїть завдання" входження " в мову. Мова перестає бути" чужим", коли ти засвоюєш основні структури і базовий словниковий запас.
На підставі мого досвіду з усіх існуючих методів швидше за все допомагає цього досягти метод Мішеля Томаса.
Це один з провідних методів, що використовуються у Великобританії та Америці. По ньому вчилися Ів Монтан, Барбра Стрейзанд, Грейс Келлі, що стала принцесою Монако, Вуді Аллен і багато інших відомих людей.
Цей метод в рази швидше "розкладає" мову, дозволяє його відчути. Його можна застосовувати як на самому початковому рівні, так і далі, коли ви починаєте говорити, коли слова вже є, але вони чомусь не складаються.
Відразу обмовлюся, в оригіналі, до недавнього часу, метод Томаса був тільки англійською мовою для вивчення інших мов (російської, до речі теж!). Плюс-Англійська для франкомовних.

Для занять зі своїми учнями я переробив курс англійської для французів, отримавши раніше не існувала методику російською.

Мішель Томас - Американський Поліглот, лінгвіст і викладач мов.Томас - людина унікальної долі. Він народився в 1914-му році, навчався в Німеччині, у Франції. Під час 2-ої світової брав участь у французькому русі Опору, втік з концтаборів. Потім працював на американську контррозвідку, був нагороджений срібною зіркою.Томас розробив оригінальну методику навчання іноземним мовам, яку шліфував протягом багатьох років у своїй школі в Беверлі-Хіллз.В кінці життя (а прожив він 90 років!) Мішель Томас випустив серію аудіокурсів з вивчення французької, німецької, іспанської та італійської. Після його смерті послідовники і учні Томаса доповнили цей перелік багатьма іншими мовами.
Що ж із себе представляє метод Мішеля Томаса, і як він працює?Викладач вводить нове слово або мовну конструкцію, дає приклад вживання на мові, що вивчається. Потім, злегка змінивши фразу рідною мовою, просить учнів перевести її на досліджувану мову.Наприклад, по-англійськи" я хотів би "буде" I would like"," я хочу зробити це "буде" I want to do it"," бачити "буде"to see". Як би ви сказали "я хотів би це зробити"? Як буде "я хочу це побачити"? І так далі.Поступово, ускладнюючи і вводячи нове, вчитель знайомить учнів з різними мовними конструкціями.Вся справа, звичайно в правильному підборі і послідовності цих конструкцій. Найважливішою рисою є і акцент на розслабленості під час вивчення, відсутності стресових моментів. Всю відповідальність за навчання викладач бере на себе.
це чисто розмовний метод. не потрібно нічого записувати і нічого спеціально зубрити, все освоєння відбувається автоматично, шляхом багаторазового повторення в різних варіантах.

Курс за методом Томаса дуже короткий. Він умовно ділитися на початковий і просунутий рівні і курс словникового запасу. В оригіналі-це всього 16 годин аудіо!

Сам Мішель Томас говорив, що він може домогтися за 3 дні (по 10 годин на день) таких же результатів, яких "класичними" методами домагаються за 2 роки. Це, звичайно, деяке перебільшення і більше реклама. Але незважаючи на простоту (а може завдяки їй) – це дійсно дуже ефективний метод.

ніякої зубріння, підручників, письмових вправ
Розслабленість
Відповідальність на викладача:" немає поганих учнів "
Повне розуміння
Переклад з рідної мови на досліджуваний
Активна участь учнів
ніякої зубріння, підручників, письмових вправ
Розслабленість
Відповідальність на викладача:" немає поганих учнів "
Повне розуміння
Переклад з рідної мови на досліджуваний
Активна участь учнів