Etsy Dropshipping Course
Автор: Riley Creagh
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 10.05.2025
Etsy Dropshipping Course - The exact Business Model that Made me over $100k at 20 years old (Riley Creagh)
Вкрасти саме ту бізнес-модель, яка принесла мені понад 100 тисяч доларів в 20 років
Для кого призначена ця програма:
Поширені запитання:
Питання: Як скоро я побачу результати, дотримуючись вашого керівництва?
В: швидше за все, ви зробите перший продаж через 1-3 дні, а потім отримаєте більш стабільні продажі через кілька тижнів.
З: Чи потрібно мені мати багато грошей?
В: ні, після придбання курсу вам знадобиться лише 5-10 доларів на оплату послуг etsy та програмне забезпечення.
Питання: чи втрачу я доступ до керівництва через певний час?
В: ні, у вас є довічний доступ до керівництва та всіх оновлень.
100 $
Автор: Riley Creagh
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 10.05.2025
Etsy Dropshipping Course - The exact Business Model that Made me over $100k at 20 years old (Riley Creagh)
Вкрасти саме ту бізнес-модель, яка принесла мені понад 100 тисяч доларів в 20 років
Для кого призначена ця програма:
- Люди, які хочуть почати легкий онлайн-бізнес з низьким рівнем ризику або підробіток на стороні
- Підприємці, які хочуть додати ще одне джерело доходу, яке займає лише 5-10 хвилин на день
- Всі, хто не знає, як заробляти гроші в Інтернеті, і потребує покрокового пояснення
- Пояснення того, як працює бізнес-модель, а також кілька загальних порад
- Посібник про те, як знайти вигідні ніші для дропшипінгу на Etsy
- Детальне пояснення того, як створити та брендувати свій магазин, щоб досягти великих продажів
- Секретні поради, які значно збільшать продажі в ваших магазинах
- Доступ до мого приватного постачальника, який забезпечить вам швидку (протягом 10 днів) доставку всіх замовлень і введе інформацію для відстеження для ваших клієнтів (безкоштовно).
- Оновлюйте в режимі реального часу кожного разу, коли я знаходжу нову цінну інформацію про дропшипінг Etsy
Поширені запитання:
Питання: Як скоро я побачу результати, дотримуючись вашого керівництва?
В: швидше за все, ви зробите перший продаж через 1-3 дні, а потім отримаєте більш стабільні продажі через кілька тижнів.
З: Чи потрібно мені мати багато грошей?
В: ні, після придбання курсу вам знадобиться лише 5-10 доларів на оплату послуг etsy та програмне забезпечення.
Питання: чи втрачу я доступ до керівництва через певний час?
В: ні, у вас є довічний доступ до керівництва та всіх оновлень.
100 $
https://gramplebottom.gumroad.com/l/qxxcz
Останнє редагування: