Що нового?

Придбаний Курс дропшипінгу на Etsy - бізнес-модель, яка принесла мені 100 тисяч доларів в 20 років (Райлі Кріг) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 2 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 416 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Etsy Dropshipping Course
Автор: Riley Creagh
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 10.05.2025

Etsy Dropshipping Course - The exact Business Model that Made me over $100k at 20 years old (Riley Creagh)

Вкрасти саме ту бізнес-модель, яка принесла мені понад 100 тисяч доларів в 20 років

Для кого призначена ця програма:

• Люди, які хочуть почати легкий онлайн-бізнес з низьким рівнем ризику або підробіток на стороні
  • Підприємці, які хочуть додати ще одне джерело доходу, яке займає лише 5-10 хвилин на день
  • Всі, хто не знає, як заробляти гроші в Інтернеті, і потребує покрокового пояснення
Цей курс включатиме наступне

• Пояснення того, як працює бізнес-модель, а також кілька загальних порад
  • Посібник про те, як знайти вигідні ніші для дропшипінгу на Etsy
  • Детальне пояснення того, як створити та брендувати свій магазин, щоб досягти великих продажів
  • Секретні поради, які значно збільшать продажі в ваших магазинах
  • Доступ до мого приватного постачальника, який забезпечить вам швидку (протягом 10 днів) доставку всіх замовлень і введе інформацію для відстеження для ваших клієнтів (безкоштовно).
  • Оновлюйте в режимі реального часу кожного разу, коли я знаходжу нову цінну інформацію про дропшипінг Etsy
P. S. Все, що я тут роблю, є законним та юридично сертифікованим Grample Education LLC.

Поширені запитання:
Питання: Як скоро я побачу результати, дотримуючись вашого керівництва?

В: швидше за все, ви зробите перший продаж через 1-3 дні, а потім отримаєте більш стабільні продажі через кілька тижнів.

З: Чи потрібно мені мати багато грошей?

В: ні, після придбання курсу вам знадобиться лише 5-10 доларів на оплату послуг etsy та програмне забезпечення.

Питання: чи втрачу я доступ до керівництва через певний час?

В: ні, у вас є довічний доступ до керівництва та всіх оновлен
ь.

100 $

https://gramplebottom.gumroad.com/l/qxxcz

Останнє редагування:
Угорі