Що нового?

Набір учасників Курс функціональної калістенікі. Тариф Самостійний (Сергій Каширін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
для початківців і просунутих базова система тренувань з вагою власного тіла на вулиці і вдома на кожен день.

25 онлайн тренувань в запису з урахуванням дбайливого підходу до здоров'я, простих вправ, і високої ефективності для створення свого атлетичного, функціонального, красивого міцного тіла для життя в сучасному ритмі, навіть якщо обмежені в часі.

чи Знайоме тобі?
  • незнання, невміння правильно тренуватися і нікому пояснити, показати початкову техніку рухів.
  • підозра, що роблю щось неправильно і собі наношу шкоду.
  • одноманітність: гиря набридла, залізо не цікаво, тренажерка набридла.
  • організм адаптувався немає прогресу.
  • не розумію, не відчуваю м'язи, не можу візуалізувати.
  • займаюся стихійно ще й з харчуванням не розберуся
  • зайва вага сковує, а травми і пошкодження дають про себе знати.
  • немає системи, хапаю звідусіль, хотілося це все впорядкувати згідно моєму рівню складності і здібностей тіла.
  • підготовчих не вистачає, проблема з підтягуванням і чомусь йде відкат в віджиманнях.
функціональна калістеніка зі мною

За рахунок самих тренувань натуральним шляхом без хімії. Навіть якщо поточний вік вже дає про себе знати, а здорову активність хочеться зберегти якомога довше.

Все, що сам шукав в тренуваннях і все, що знайшов на досвіді з радістю передам тобі в курсі. Зможеш тренуватися без залежності від умов і обставин, насолоджуючись результатом і відчуттями свого тіла!

Мені майже 38, тренуватися я почав в 32. Мені часто зараз кажуть, що виглядаю на 25. Зізнаюся, що функціонально моє тіло і за внутрішніми відчуттями відгукується приблизно на 25-28. В зал Я не ходжу. тренуюся на повітрі або вдома.

Я відмінно відчуваю тіло, розумію фізіологію і процеси в організмі. Досить детально показую на моїх заняттях як безпечно тренуватися і досягати своїх бажаних цілей. Можливо, це мій дар, чесно зізнаюся я спираюся на серйозну базу знань: у мене диплом і міжнародний сертифікат інструктора з фітнесу, тренерський досвід більше 6 років, мій особистий результат і результати учнів. Все це лягло в основу курсу функціональної калістенікі.

І так, тренуючись 5 днів на тиждень по 20-40 хвилин, ми з тобою освоїмо:
  1. базові вправи і техніку;
  2. суперсерії і кардіо - початковий рівень; навчимося дихати і покращимо роботу кисню-транспортної системи;
  3. навчимося розставляти акценти на певних м'язових групах і потренуємося в функціональних комплексах;
  4. освоїмо просунуті суперсерії з елементами статики для підвищення контролю у вправах і збільшення статичної сили
  5. доберемося до Fullbody Workout кругових тренувань на все тіло, щоб швидко і ефективно тренувати все тіло під час одного тренування на прикладі декількох сетів.
Моя філософія - це тренування в кайф, це спосіб життя, без шкоди для інших сфер.

крок за кроком від простого до просунутого.почнемо з бази освоєння калістенікі і вже через місяць тобі буде підвладне і зрозуміло як самому складати комплекси, розподіляти і складати навантаження

варіанти різних тренувань, розуміння на яку групу м'язів навантаження. Зможеш вибирати свій рівень навантаження і складати програму тренувань під себе.

Або просто повторюй зі мною разом. Зможеш цю ж програму використовувати кілька разів, проходячи на новому рівні можливостей. До тих пір поки не набридне і вже сам не навчишся. Тому що всередині курсу велика варіативність вправ.

Калистеника - це найдоступніший спосіб трансформувати своє тіло. Ми пройдемо від тижня до тижня з найпростіших речей, навіть якщо сьогодні зовсім ще нічого не вмієш, але дуже хочеш ефективно тренуватися. І поступово будемо підвищувати планку.

Якщо ти вже тренуєшся, то знайдеш для себе підтримку в моєму обличчі і зміцниш/промальовуєш м'язи, зменшивши вміст жиру.

З перших базових тренувань зможеш вибрати свій рівень комфортного навантаження.

На який результат націлений курс, якщо виконувати тренування

система універсальна. Розвиток організму в цілому.

Ми не тільки м'язи качаємо, ми тренуємо киснево транспортну систему і легені, координацію, вчимо організм працювати в досить високої інтенсивності, не вбиваючи дихання на цьому маршруті, не вбиваючи м'язи, щоб і форма атлетична з'являлася, і людина здатна була роботу виконувати досить тривалий час, щоб енергії вистачало на день.

Це можливо за рахунок того, що тренування робимо кругові і функціональні. Організм спокійно такі навантаження сприймає.
  • у людини із зайвою вагою - скоріше за все обсяги будуть зменшуватися (стегна, біцепс). Зайве буде йти (жир і вода). А м'язова маса так швидко не наростає. Вона наростає в кращому випадку за 3 міс, зазвичай пів року. Тому її зміни будуть видні з часом і продовженням тренувань.
    якщо немає проблем із зайвою вагою, якщо вже сухий, то почне з'являтися промальовування. Це не за 1 тиждень. А за курс, за місяць. Цей результат також сильно залежить від харчування. Важливо дотримуватися всіх рекомендацій (на курсі є відео з рекомендаціями по харчуванню).
звертаю увагу, що харчування-це ніяких виснажливих дієт! Це шкідливо для нашого з вами здоров'я. наше завдання правильно вибудувати раціон з максимально відповідних поживних продуктів, для того, щоб він сприяв розвитку твого тіла: естетичного красивого і здорового.

Які продукти додати в їжу, на що звертати увагу і за чим стежити, розуміння потреби організму - також буде результатом курсу.

І звичайно ж багато різноманітності, продуктивно і захоплююче, тренування в кайф, атмосфера, яка мотивує і підтримує.

що входить в курс?
Онлайн тренування в особистому кабінеті по записаним мною відео: з детальним поясненнями як робити, на чому фокусувати увагу, далі зможеш повторити тренування під відео спільно зі мною. Текстові пояснення до кожного заняття.

✓ Системні різні тренування функціональної калістенікі 5 днів в тиждень по 20-40 хвилин. Простіший день (частіше середа), щоб не знищити все в мотлох і швидше відновлюватися.
✓ Базові вправи і техніка.
✓ Суперсерії і кардіо - початковий рівень.
✓ Акцентовані серії і функціонал.
✓ Просунуті суперсерії і статика.
✓ Fullbody Workout кругові тренування на все тіло.
✓ Розминка і розтяжки після тренувань.
✓ Філософія, яка допоможе тобі не закинути.
✓ Заняття з харчування на першому тижні тренувань, після базового тижня.
✓ Тренування на перевірку своїх поточних можливостей.
✓ Трекер пройдених тренувань.
✓ Нагадування про тренування (за бажанням).
✓ Відстеження результатів.
✓ Підтримка в чаті зі мною, зворотний зв'язок і спільність однодумців.
✓ Авторські вправи.
✓ Підказки за рівнем складності і варіацій вправ під поточні можливості організму, ніж можна замінити.
✓ Система, яку можна вбудувати в своє життя і підтримувати свою форму.
✓ Кілька варіантів зв'язок, які сміливо можна забирати для себе як зарядку.
✓ І як завжди мій запал в кожному тренуванні, атмосфера і настрій, щоб вас також заводити

Це повноцінна програма тренувань рівня західних атлетів калістенікі, перша на російськомовному ринку в такому форматі. Перекриває базові потреби, будь-який вид вправ. Тренування з вагою власного тіла в умовах вулиці і вдома.

https://vk.com/app6177183_-168725999#p=68047

Угорі