Що нового?

Придбаний [Kuzno] вчимо італійську з Kuzno. В1 “1 рівень " Non ci posso credere!”. Тариф Mamma mia

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4008 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 198.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Рівень, на якому ви точно заговорите будь-якого італійця!
З рівнем B1.1 ви зможете і до лікаря сходити, і на серйозні теми поміркувати.
І саме цей Рівень, B1, в Італії потрібен при отриманні громадянства.

Модуль 1. Geografia: розглянемо на карті ту, яка "чобіт чоботом", а Попутний італійський вітерець пронесе нас віртуально над альпами, гірськими озерами, річками і безкрайніми узбережжями! І все це тільки на італійському!
Навчимося використовувати прийменники для вказівки напрямку, місця. Вивчимо всю необхідну лексику для бесіди "звідки я родом".
Модуль 2. Hobby e viaggi: розберемося з якоюсь ... нісенітницею! Він же (не повірите) герундій, який нам озвучить шикарна парочка на ім'я Адріано і Орнелла!
Модуль 3. Facciamo la spesa: сходимо в італійський супермаркет(чесне слово) і дізнаємося, як сказати вірно "коли все це закінчиться, я поїду в Італію"!
Модуль 4. Storia, Cultura, arte, cucina: зануримося в історію італійської мови, зануримося в епоху Відродження і зможемо розповісти про своє улюблене місто!
Модуль 5 . Il corpo umano: гарненько розглянемо Давида Мікеланджело і зможемо описати на італійському його від п'ят до брів!
Модуль 6. La salute: ми поговоримо про здоров'я, а Марчелло Мастроянні влаштує справжню "увертюру" за новою граматикою!
Модуль 7. Il mondo di lavoro: нехай сила буде з вами! Ця та багато інших Легендарні фразочки в новій темі, яку зазвичай бояться ... але тільки не у нас!
Модуль 8. Chiamata in albergo: Ах якби, ах якби! Повернутися в Італію скоріше і відчувати себе в своїй тарілці!
Модуль 9. Stereotipi: Mamma mia! Цей урок окупували італійці, тож усмішка не сходитиме з обличчя ще тиждень!
Модуль 10. "Esame finale": здамо іспит на підставі міжнародних стандартів для підтвердження рівня B1.1.

Тариф Mamma mia, давайте разом!

https://privatelink.de/?https://kuzno.com/#rec284049124

Угорі