Наші жінки-це швидше, вище, сильніше!!! Дуже багато на наших тендітних плечах: будинок, робота, діти, побут і до нескінченності, при цьому в дзеркалі хочеться бачити прекрасне відображення, згодні?
⠀
У всьому цьому круговороті просто хочеться поддержкідобрим словомуместного гуморадля підняття настроеніяі, звичайно, корисної якісної інформації
⠀
Тому і був створений онлайн клуб"ЗДОРОВОГО руху і корисних звичок"
⠀
Було враховано все:
⠀
Час тренувань - 30 хвилин вдома в будь - який час-легко знайти
⠀
М'які, дбайливі тренування відразу на ВСЕ!!!!!
Та так можна, поєднуємо мій досвід і знання в пілатес, функціональному тренінгу, фасціальному фітнесі і 3D руху =
⠀
Вартість-Мега приємна, наприклад зараз 3000 за два місяці тренувань з моїм зворотним ЗВ'ЯЗКОМ
⠀
робимо сідниці пружними
знімаємо напругу з попереку
покращуємо рухливість ТБС = покращуємо гнучкість
тренуємо м'язи тазового дна
прибираємо набряклість з обличчя
вибудовуємо програму харчування
⠀
Шикарна програма, щоб до Нового року влізти в свою улюблену сукню або купити те саме
⠀
Прошу вас, милі дівчатка, жінки, дами - дбайте про себе, а я вам допоможу бути
⠀
Молодше, ніж вчора
⠀
Стрункішою, ніж вчора
Здоровіше, ніж вчора
Запис на інтенсив в дірект!
⠀
У всьому цьому круговороті просто хочеться поддержкідобрим словомуместного гуморадля підняття настроеніяі, звичайно, корисної якісної інформації
⠀
Тому і був створений онлайн клуб"ЗДОРОВОГО руху і корисних звичок"
⠀
Було враховано все:
⠀
Час тренувань - 30 хвилин вдома в будь - який час-легко знайти
⠀
М'які, дбайливі тренування відразу на ВСЕ!!!!!
Та так можна, поєднуємо мій досвід і знання в пілатес, функціональному тренінгу, фасціальному фітнесі і 3D руху =
⠀
Вартість-Мега приємна, наприклад зараз 3000 за два місяці тренувань з моїм зворотним ЗВ'ЯЗКОМ

⠀

⠀
Шикарна програма, щоб до Нового року влізти в свою улюблену сукню або купити те саме
⠀
Прошу вас, милі дівчатка, жінки, дами - дбайте про себе, а я вам допоможу бути
⠀
Молодше, ніж вчора
⠀
Стрункішою, ніж вчора
Здоровіше, ніж вчора
Запис на інтенсив в дірект!
https://www.instagram.com/reel/CWSv1I4l4wV/?utm_medium=copy_link