для чоловіків і жінок, які не володіють практичними навичками в езотериці, але хочуть вміти захищатися від псування і пристріту, поліпшити своє матеріальне благополуччя, знайти силу впливу на людей і відновлювати своє здоров'я.
Ти вважаєш, що магія рун, це дивні символи на каменях, які можуть передбачати майбутнє?
ЦЕ НЕ ТАК, ДОЗВОЛЬ Я КОРОТКО ПОЯСНЮ, ЧИМ БУДЕ КОРИСНА ДЛЯ ТЕБЕ МАГІЯ РУН!
Магія рун це цілий пласт езотеричних напрямків, який досягає результату за рахунок роботи з егрегорами та інформаційними техніками. Суть магії рун полягає в допомозі людині: для його захисту від псування і пристріту, для успіху в справах, для захисту його будинку, для прискорення одужання при сильних захворюваннях, для залучення матеріального благополуччя і навіть для прискореного саморозвитку. Є в рунічної магії навіть техніки атаки і наведення псування, привороти. Некроманти теж активно займалися розробками в цій темі і створили найсильніші руни за своїм впливом.
Але найцікавіше в магії рун, що вона дуже близька до початкових інформаційних технік на яких побудовано світобудову. Практично кожна руна-це слово. І правильна робота з комбінаціями дає швидкий серйозний результат. Згадай, що написано в Біблії: "на початку було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог. Воно було на початку у Бога.". У Біблії говориться, що сам Бог користувався цією технологією.
Магія рун доступна для будь-якого новачка, навіть дуже далекого від езотерики. Для успішного освоєння магії рун не треба володіти екстрасенсорної чутливістю, не треба розбиратися, як працюють інформаційні техніки. Магія рун створена для простого звичайної людини без будь-яких навичок в езотериці.
За останні тисячоліття в магії рун були зібрані і успішно застосовуються:
продажник:
Ти вважаєш, що магія рун, це дивні символи на каменях, які можуть передбачати майбутнє?
ЦЕ НЕ ТАК, ДОЗВОЛЬ Я КОРОТКО ПОЯСНЮ, ЧИМ БУДЕ КОРИСНА ДЛЯ ТЕБЕ МАГІЯ РУН!
Магія рун це цілий пласт езотеричних напрямків, який досягає результату за рахунок роботи з егрегорами та інформаційними техніками. Суть магії рун полягає в допомозі людині: для його захисту від псування і пристріту, для успіху в справах, для захисту його будинку, для прискорення одужання при сильних захворюваннях, для залучення матеріального благополуччя і навіть для прискореного саморозвитку. Є в рунічної магії навіть техніки атаки і наведення псування, привороти. Некроманти теж активно займалися розробками в цій темі і створили найсильніші руни за своїм впливом.
Але найцікавіше в магії рун, що вона дуже близька до початкових інформаційних технік на яких побудовано світобудову. Практично кожна руна-це слово. І правильна робота з комбінаціями дає швидкий серйозний результат. Згадай, що написано в Біблії: "на початку було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог. Воно було на початку у Бога.". У Біблії говориться, що сам Бог користувався цією технологією.
Магія рун доступна для будь-якого новачка, навіть дуже далекого від езотерики. Для успішного освоєння магії рун не треба володіти екстрасенсорної чутливістю, не треба розбиратися, як працюють інформаційні техніки. Магія рун створена для простого звичайної людини без будь-яких навичок в езотериці.
За останні тисячоліття в магії рун були зібрані і успішно застосовуються:
- Інформаційні техніки по впливу на людей і події.
- техніки роботи з сильними егрегорами.
чим буде корисна для тебе Магія рун?
Для успішного освоєння магії рун не потрібні початкові навички з езотерики. Ці технології побудовані на роботі з символікою рун. Завдяки цьому ти зможеш застосовувати і відразу отримувати результат.
В чому особливість даного тренінгу?
48 нових формул, всього 93
- зможеш захищатися від пристріту і псування, лярв і псування на смерть.
- для залучення успіху, грошей і благополуччя.
- навчишся швидко відновлюватися при захворюваннях.
- зрозумієш, як роблять привороти і псування, щоб вміти їх прибирати.
- прискориш свій розвиток в темах: астральних подорожей і зчитування думок.
- пізнаєш силу рун некромантів.
- навчишся управляти руйнівними енергіями.
Для успішного освоєння магії рун не потрібні початкові навички з езотерики. Ці технології побудовані на роботі з символікою рун. Завдяки цьому ти зможеш застосовувати і відразу отримувати результат.
В чому особливість даного тренінгу?
- він повністю практичний. Вже готові робочі комбінації рун для всіх напрямків твого життя.
- робити будемо тільки техніки, які допомагають. Шкідливі робити не раджу. За будь-яку шкоду рано чи пізно доведеться відповідати. Але шкідливі техніки знати треба, щоб розуміти як захищатися і усувати порушення. Жорстко вимагати виконання технік я не буду.
- Магія рун не суперечить жодній з релігій, тому що тисячоліттями застосовується у всьому світі.
- я буду пояснювати класичне виконання і техніки приховані в ньому.
- у наступному році проводити даний тренінг не буду. Проводжу тільки один раз.
48 нових формул, всього 93
https://privatelink.de/?http://elite-skill.ru/magicrunespre.php