Що нового?

Придбаний Магія таро від А до Я (Аліна Егіда)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10111 ГРН
Учасників: 0 з 27
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 389.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Онлайн курс магічного Таро з 79 уроків.

Цей відеокурс дозволить вам пройти навчання Таро від першого знайомства до можливості за допомогою Таро змінювати події і ситуації у Вашому житті.

програма

1) підготовчі відеоуроки
4 відеоуроки-перші кроки для успішного спілкування з картами Таро
Правила роботи з картами, вибір колоди, виготовлення вівтаря, настройка перед ворожінням, мистецтво задавати питання карт Таро

2) Великі аркани
22 відеоуроки - значення прямих і перевернутих карт з медитаціями (старші аркани)
Кожному Аркану присвячений окремий відеоурок з повним розбором образу, символізму, астрологічного відповідності і значення Аркана в різних сферах-особистість, відносини, любов, гроші, робота, здоров'я

3) розклади на великих Арканах
13 відеоуроків-теорія і практика
6 розкладів, які допоможуть визначати час події, діагностувати здоров'я, енергетику приміщень і чакр людини, дізнатися свою реінкарнацію, визначити енергії свого народження.

4) Практична частина розкладів
Робимо розклади разом зі мною
Під час відеоуроку ви зможете відразу робити свої розклади і їх коригувати. Молитви або змови додаються доповненням до відеоуроку

5) Малі аркани
15 відеоуроків - значення прямих і перевернутих карт (молодші аркани)
Кожній групі Малих Арканов присвячений окремий відеоурок з повним розбором образів, символізму і значення Аркана в різних сферах-особистість, відносини, любов, гроші, робота, здоров'я

6) розклади на повній колоді (теорія і практика)
10 відеоуроків-5 розкладів
У цьому модулі ви навчитеся розкладів: вибір, Кельтський хрест, Анх, взаємини(2 розкладу). Корекції дозволять вам змінювати події, створювати нові сценарії в любові, впливати на хід ваших ситуацій в житті

7) Великі розклади на повній колоді (теорія і практика)
8 відеоуроків-4 розкладу
Найчарівніші розклади-Гороскопічний, Лунар, любовна і грошова рулетка. Ці розклади дозволять робити діагностику по всіх сферах життя і змінювати енергію року, місяця, залучати гроші, любов і програмувати сценарії будь-яких періодів життя.

https://privatelink.de/?https://agidatarot.lpages.co/videokurstaro/

Угорі