Дихання = ЗДОРОВ'Я
Те, як ми дихаємо впливає на наш настрій, рівень стресу, кров'яний тиск, імунну систему і багато інших процесів в тілі.
Більшість людей не контролює своє дихання. Слід зазначити, чим більше проблем з диханням, тим більша ймовірність виникнення серйозних проблем зі здоров'ям.
Я пропоную прості, науково обґрунтовані техніки дихання для більш здорової, стрункої і підтягнутої версії тебе.
Кожне тренування являє собою спеціальний комплекс дихальних вправ не тільки для профілактики і лікування різних недуг, але і для збереження молодості і здоров'я.
Ласкаво просимо в дивовижний світ людського тіла.
Заняття будуть корисні, якщо ви хочете:
- Зменшити головний біль, мігрень
- Прибрати набряки в тілі
- Знизити напругу і біль в спині
- Поліпшити поставу і розкрити плечі
- Перемогти втому і напругу
- Налагодити роботу внутрішніх органів
- Зміцнити сідниці, м'язи живота і тазового дна
Дивні та ефективні практики
Дивовижні результати.
зміст
Частина 1
1. Дззззен
Як заспокоїти нерви за допомогою руху? - Легко. Тренування замість заспокійливого.
Нормалізуємо роботу діафрагм тіла і харчування мозку. Ніс стане дихати значно легше. Відчуй ворушіння в голові.
2. Поверхи
Зверни увагу наскільки легше стало попереку і шиї, а також наскільки комфортніше стали рухи в плечових суглобах.
3.Легкий вдих
Покращуємо колір обличчя. Зменшуємо набряклість. Допомагаємо шийному відділу рухатися ЛЕГКО.
А ще розправляємо плечі і робимо себе вище. Бонус-відмінне самопочуття і поліпшення стану шкіри в районі шиї і грудей.
4. На повні груди
Запускаємо дихальний апарат. Продуваємо легені. Розкриваємо потенціал. Покращуємо вентиляцію різних часток легенів.
5. Код 235
Талія і м'язи живота скажуть спасибі. Спина розслабиться. Відчуємо свій природний корсет. Додатковий плюс-відмінний лімфодренаж.
6. Її Величність
Покращуємо роботу шлунково-кишкового тракту і м'язів малого таза. Розслабимо поперек. Зменшимо набряки в тілі.
продаючий сайт:
https://privatelink.de/?https://ashapochka.com/item/magiya-tela.-dyhanie.-chast-1