як стати творцем свого кращого життя.
Ви відчуваєте себе іграшкою в руках долі?
Ви впевнені, що нічого в цьому житті не вирішуєте?
Ви вважаєте, що всі багатства світу створені для обраних?
І вам нічого не залишається, як тільки жити так, як живете, заздрісно поглядаючи на цих самих, "обраних", і втішаючись сльозливими серіалами, де героям ще гірше, ніж вам?
Я припускаю, що ви скептично ставитесь до моїх слів, але це не змінює справжнього стану речей.
Всесвіт-рясна!
І кожна людина може мати в своєму житті все, що забажає!
Кожна людина може стати творцем своєї долі!
А заважають вам в це повірити ваші переконання, ваші думки, впроваджені в вашу свідомість ззовні!
Причому, впроваджені спеціально, щоб можна було вами маніпулювати і управляти.
продажник
Ви відчуваєте себе іграшкою в руках долі?
Ви впевнені, що нічого в цьому житті не вирішуєте?
Ви вважаєте, що всі багатства світу створені для обраних?
І вам нічого не залишається, як тільки жити так, як живете, заздрісно поглядаючи на цих самих, "обраних", і втішаючись сльозливими серіалами, де героям ще гірше, ніж вам?
Я припускаю, що ви скептично ставитесь до моїх слів, але це не змінює справжнього стану речей.
Всесвіт-рясна!
І кожна людина може мати в своєму житті все, що забажає!
Кожна людина може стати творцем своєї долі!
А заважають вам в це повірити ваші переконання, ваші думки, впроваджені в вашу свідомість ззовні!
Причому, впроваджені спеціально, щоб можна було вами маніпулювати і управляти.
але якщо ви хочете змінити ситуацію,
змінити своє життя, вийти з матриці...
То я можу вам допомогти.
Я пропоную вам навчитися керувати своїм життям!
Навчитися свідомо змінювати події свого життя.
Навчитися майстерності з-творіння реальності.
Якщо ви хочете покращити своє життя, але не знаєте, як це зробити,
Якщо вже пробували виконувати свої бажання за "технологіями виконання бажань", але у вас не вийшло,
Якщо хочете дійсно отримати практичне робоче Керівництво по спів-творінню реальності,
То мій трансформаційний практичний курс
"Майстерність створення реальності" -
це те, що вам зараз потрібно.
Можливо, вам зараз не вистачає:
В інтернеті зараз величезна кількість різних методик і технологій здійснення бажань.
Чому ж ці методики працюють лише у небагатьох людей, а більшість людей так і не можуть втілювати свої мрії в життя?
Я хочу, для початку, прояснити, як відбувається створення бажань.
Всесвіт складається з енергії різної частоти.
А людина-це унікальна істота, яка може налаштовуватися на різні частоти енергії і перетворювати їх до потрібних частот - матеріалізовувати енергію в предмети і явища.
Ми з вами є приймачами, передавачами і перетворювачами енергій, і робимо це за допомогою своєї свідомості і своїх ДНК.
Головним інструментом творіння є наша уява.
Зараз вже нікому не потрібно доводити: розвинена уява-це потужний генератор матерії. Вчені це давно вже довели.
І за допомогою уяви люди і тіло своє трансформують, і тілесні хвороби перемагають, і фінансове благополуччя собі забезпечують, і несподівані таланти в собі відкривають, та й взагалі, живуть так, як і належить всім по праву народження - радісно, вільно і щасливо.
Людина усвідомлена, тобто, знає закони Всесвіту, вміє керувати енергіями, направляючи і перетворюючи їх своєю свідомістю за допомогою уяви.
Ті люди, яких ми називаємо везунчиками, просто вміють керувати енергіями, і живуть в гармонії з коливаннями Всесвіту, а ті люди, які відчувають постійні складності і невдачі - не вміють, і живуть в дисгармонії з її коливаннями.
Кожна людина може жити в унісон із Всесвітом і отримувати все, що хоче.
Так чому поширені технології виконання бажань не працюють?
Тому що це вже готові інструменти, які працюють у одних, але не працюють у всіх інших.
А не працює, тому що потрібно знати не тільки технологію виконання бажань, а найголовніше, за яких умов ці технології працюють.
У цьому тренінгу ви дізнаєтеся ці умови і навчитеся ці умови дотримуватися.
Ви зможете налаштувати себе на хвилю, що дозволяє вашим мріям матеріалізуватися.
Курс "майстерність з-творіння реальності"
дозволить вам самим створити унікальну
техніку, яка підходить вам особисто.
Прямо зараз у вас є можливість роздобути практичне керівництво, яке допоможе вам жити в унісон з коливаннями Всесвіту і її благами, отримувати гроші, залучати любов, знайти удачу і везіння, досягати успіху в значущих справах, жити на хвилі радості і щастя.
Ви навчитеся розмовляти зі Всесвітом, отримуючи від неї те, в чому ви потребуєте і те, що Ви бажаєте.
У цьому курсі:
Вам будуть відкриті таємниці Всесвіту і здібностей людини, за допомогою яких ви зможете втілювати ваші потаємні бажання.
Ви доторкнетеся до секретних знань, які раніше були під забороною.
Вам відкриєте в собі нові можливості, про які ви навіть не мали на увазі.
Ви навчитеся співналаштовуватися з вібраціями Всесвіту, налагодите зв'язок з нею.
Ви дізнаєтеся концепції, які відкриють вам очі на новий світ.
Ви по-новому поглянете на себе, відчуєте прилив нової енергії, нового натхнення і нових сил для звершення ваших намірів.
Ви зрозумієте, як працює процес втілення бажань, і як він буде працювати особисто у вас
Після проходження курсу "майстерність з-творіння реальності"
Ви виправите своє фінансове становище, полегшивши собі шлях.
Ви відчуєте допомогу Всесвіту в набутті бажаного достатку.
Ви залучите свою другу половинку, якщо вам це необхідно.
Ви будете жити в унісон зі Всесвітом, отримуючи везіння і удачу.
Ваше життя стане яскравішим і радіснішим.
Ваше життя почне змінюватися найкращим для Вас чином.
Ви самі будете вирішувати, яку сферу вам поліпшити і що саме поліпшити.
Ви зможете керувати своїм майбутнім у сьогоденні.
Входити в контакт із Всесвітом для управління своєю реальністю.
І багато іншого ...
Формат тренінгу
Тренінг буде проходити в наступному режимі:
Після оплати тренінгу, протягом місяця ви будете отримувати листи із завданнями і обов'язково їх виконувати.
У тренінгу задіяні різні канали сприйняття: зір, слух, тілесні відчуття, а також, уява.
Вам необхідно буде виділити час для занять практиками
курсу-це вимагає часу і бажання.
змінити своє життя, вийти з матриці...
То я можу вам допомогти.
Я пропоную вам навчитися керувати своїм життям!
Навчитися свідомо змінювати події свого життя.
Навчитися майстерності з-творіння реальності.
Якщо ви хочете покращити своє життя, але не знаєте, як це зробити,
Якщо вже пробували виконувати свої бажання за "технологіями виконання бажань", але у вас не вийшло,
Якщо хочете дійсно отримати практичне робоче Керівництво по спів-творінню реальності,
То мій трансформаційний практичний курс
"Майстерність створення реальності" -
це те, що вам зараз потрібно.
Можливо, вам зараз не вистачає:
- гармонії в житті,
- другий люблячої і розуміє половинки,
- щасливих стосунків,
- побудованої щасливої родини,
- улюбленої справи, яка несе користь світу і людям,
- реалізованості свого потенціалу і здібностей,
- оточення позитивних, добрих друзів і однодумців,
- грошей і особистого достатку.
В інтернеті зараз величезна кількість різних методик і технологій здійснення бажань.
Чому ж ці методики працюють лише у небагатьох людей, а більшість людей так і не можуть втілювати свої мрії в життя?
Я хочу, для початку, прояснити, як відбувається створення бажань.
Всесвіт складається з енергії різної частоти.
А людина-це унікальна істота, яка може налаштовуватися на різні частоти енергії і перетворювати їх до потрібних частот - матеріалізовувати енергію в предмети і явища.
Ми з вами є приймачами, передавачами і перетворювачами енергій, і робимо це за допомогою своєї свідомості і своїх ДНК.
Головним інструментом творіння є наша уява.
Зараз вже нікому не потрібно доводити: розвинена уява-це потужний генератор матерії. Вчені це давно вже довели.
І за допомогою уяви люди і тіло своє трансформують, і тілесні хвороби перемагають, і фінансове благополуччя собі забезпечують, і несподівані таланти в собі відкривають, та й взагалі, живуть так, як і належить всім по праву народження - радісно, вільно і щасливо.
Людина усвідомлена, тобто, знає закони Всесвіту, вміє керувати енергіями, направляючи і перетворюючи їх своєю свідомістю за допомогою уяви.
Ті люди, яких ми називаємо везунчиками, просто вміють керувати енергіями, і живуть в гармонії з коливаннями Всесвіту, а ті люди, які відчувають постійні складності і невдачі - не вміють, і живуть в дисгармонії з її коливаннями.
Кожна людина може жити в унісон із Всесвітом і отримувати все, що хоче.
Так чому поширені технології виконання бажань не працюють?
Тому що це вже готові інструменти, які працюють у одних, але не працюють у всіх інших.
А не працює, тому що потрібно знати не тільки технологію виконання бажань, а найголовніше, за яких умов ці технології працюють.
У цьому тренінгу ви дізнаєтеся ці умови і навчитеся ці умови дотримуватися.
Ви зможете налаштувати себе на хвилю, що дозволяє вашим мріям матеріалізуватися.
Курс "майстерність з-творіння реальності"
дозволить вам самим створити унікальну
техніку, яка підходить вам особисто.
Прямо зараз у вас є можливість роздобути практичне керівництво, яке допоможе вам жити в унісон з коливаннями Всесвіту і її благами, отримувати гроші, залучати любов, знайти удачу і везіння, досягати успіху в значущих справах, жити на хвилі радості і щастя.
Ви навчитеся розмовляти зі Всесвітом, отримуючи від неї те, в чому ви потребуєте і те, що Ви бажаєте.
У цьому курсі:
Вам будуть відкриті таємниці Всесвіту і здібностей людини, за допомогою яких ви зможете втілювати ваші потаємні бажання.
Ви доторкнетеся до секретних знань, які раніше були під забороною.
Вам відкриєте в собі нові можливості, про які ви навіть не мали на увазі.
Ви навчитеся співналаштовуватися з вібраціями Всесвіту, налагодите зв'язок з нею.
Ви дізнаєтеся концепції, які відкриють вам очі на новий світ.
Ви по-новому поглянете на себе, відчуєте прилив нової енергії, нового натхнення і нових сил для звершення ваших намірів.
Ви зрозумієте, як працює процес втілення бажань, і як він буде працювати особисто у вас
Після проходження курсу "майстерність з-творіння реальності"
Ви виправите своє фінансове становище, полегшивши собі шлях.
Ви відчуєте допомогу Всесвіту в набутті бажаного достатку.
Ви залучите свою другу половинку, якщо вам це необхідно.
Ви будете жити в унісон зі Всесвітом, отримуючи везіння і удачу.
Ваше життя стане яскравішим і радіснішим.
Ваше життя почне змінюватися найкращим для Вас чином.
Ви самі будете вирішувати, яку сферу вам поліпшити і що саме поліпшити.
Ви зможете керувати своїм майбутнім у сьогоденні.
Входити в контакт із Всесвітом для управління своєю реальністю.
І багато іншого ...
Формат тренінгу
Тренінг буде проходити в наступному режимі:
Після оплати тренінгу, протягом місяця ви будете отримувати листи із завданнями і обов'язково їх виконувати.
У тренінгу задіяні різні канали сприйняття: зір, слух, тілесні відчуття, а також, уява.
Вам необхідно буде виділити час для занять практиками
курсу-це вимагає часу і бажання.
https://privatelink.de/?http://greatsecret.justclick.ru/tvoreniereal