Що нового?

Придбаний МАК "70 ресурсів жінки". Нова версія (Марія Будякова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

- 70 карт 108х72мм

"70 ресурсів жінки" — соковиті і яскраві образи, які заряджають позитивом і налаштовують на ресурсний стан! Колоду можна використовувати в запитах, пов'язаних з пошуком ресурсів і точок опори в різних життєвих ситуаціях, як найпростіших, так і складних, в пошуку своєї ідентичності. Карти допомагають налагодити контакт з собою, почути свої справжні бажання, знайти приховані потенціали і можливості!

за допомогою колоди "70 ресурсів жінки", Ви зможете знайти відповіді на питання:
  • Що є для мене ресурсом в даний час?
  • Які кроки мені необхідно зробити, щоб досягти бажаного?
  • Які умови мені необхідно собі створити, щоб прийняти найкраще, комфортне і безпечне рішення?
  • Що наповнить мене жіночою силою?
  • Що допоможе мені відчути себе більш впевненою?
  • Що допоможе мені стати більш привабливою?
  • Що допоможе мені відчувати себе радісною і щасливою?
  • Що необхідно моїй внутрішній дитині?
  • Що таїть в собі моя Жіноча Сила?
  • Що допоможе мені досягти максимальної реалізації в (....)?
  • Чому мені зараз найбільше необхідно навчитися?
  • Через прояв яких станів, я зможу полюбити і прийняти себе?
  • Що є для мене джерелом енергії?
  • Які якості мені необхідно в собі відродити/виростити для (....)?
  • Який стан для мене в даній ситуації найбільш ресурсний?
  • Який стан мені допоможе вирішити цю ситуацію?
  • Що найбільше необхідно моєму розуму, тілу, душі, духу?
  • У чому закладений мій прихований ресурс і потенціал?
на картах представлені 70 ресурсних станів жінки, застосувавши які на практиці, в реальному житті допоможуть:
  • зрозуміти, що ж потрібно прямо зараз найбільше, щоб відчувати себе радісно і щасливо;
  • які якості необхідно розкрити і виростити в собі;
  • стати емоційно стійкою;
  • відчути себе більш впевненою;
  • дізнатися свою унікальність і родзинку;
  • дізнатися свої сильні і слабкі сторони;
  • наповнитися і розслабитися;
  • легше досягати цілей і поставлених завдань.
від автора:
Перед вами колода, яка наповнить вас ресурсами! Яскраві і соковиті фарби на картах, живлять очі і заряджають позитивним настроєм. Напевно кожна жінка відчувала в своєму житті той ресурсний стан, в якому "руки горять" і так багато і з ентузіазмом хочеться всього хорошого зробити! Але іноді, з нами відбуваються ті чи інші події, в результаті яких, ми опускаємо свої руки, і рутина поглинає нас. І цей стан стає таким звичним і "нормальним", що ми навіть забуваємо про те, а як це бути в стані"ресурсу"?

ресурси – це наші можливості, потенціали, точки опори, джерела натхнення. Це все те, за рахунок чого наша жіноча суть буде здоровою, квітучою, живою і ми зможемо розкритися у всій своїй повноті і проявити себе у всій красі. Жінці дуже важливо піклуватися про свої ресурси. Вони дають їй величезну силу. Колода карт "70 ресурсів жінки" покликана допомогти жінкам відродити, згадати, виростити ресурси своєї індивідуальної та унікальної особистості, і закликає до активних дій на практиці, в реальному житті!
https://privatelink.de/?https://www.marygames.ru/metaforicheskie-karty/mak-70-resursov-jenschiny

Угорі