комплексний онлайн-відео-курс від Nikolife, підготовлений докторами Єлизаветою Єфімовою та Анною Ніколаєвою для зміцнення імунної системи вашої родини та лікування найбільш поширених гострих станів.
Припиніть хвилюватися кожен раз, коли хтось із вашої родини хворий, і ви не знаєте, що робити.
Середина ночі. У кого-то з вашої родини жар, блювота, болі або ви просто хочете відповідей на питання:
- Чи повинна я викликати швидку допомогу або можна почекати? Коли я повинна почати хвилюватися?
- Чи повинна я дати жарознижуюче або я повинна чекати?
- коли дійсно потрібні антибіотики?
- Що я можу зробити, щоб допомогти собі і своїй родині відчувати себе краще і швидше відновитися.
- відчуйте себе впевненою в лікуванні поширених гострих захворювань в будь-який час доби, в будь-якому місці, де б ви не знаходилися
- Знайте коли справа приймає серйозний оборот і пора звернутися за допомогою
- Знайте коли антибіотики дійсно необхідні
- уникайте непотрібних ліків або зменшіть їх побічні ефекти, коли вони необхідні
терміни-це все!
Коли хтось із вашої родини хворіє, у вас немає часу витрачати години на вивчення того, що робити і якої інформації довіряти. І у вас точно немає часу для проб і помилок, непотрібних поїздок до лікаря (де ще більше мікробів). Я знаю, що ви зайняті і, ймовірно, читаєте це, роблячи ще 5 інших речей. Ось чому ми розробили цей курс, так що це не було просто ще одним купленим курсом, який припадав пилом в папці.
- Чи повинна я викликати швидку допомогу або можна почекати? Коли я повинна почати хвилюватися?
- Чи повинна я дати жарознижуюче або я повинна чекати?
- коли дійсно потрібні антибіотики?
- Що я можу зробити, щоб допомогти собі і своїй родині відчувати себе краще і швидше відновитися.
- відчуйте себе впевненою в лікуванні поширених гострих захворювань в будь-який час доби, в будь-якому місці, де б ви не знаходилися
- Знайте коли справа приймає серйозний оборот і пора звернутися за допомогою
- Знайте коли антибіотики дійсно необхідні
- уникайте непотрібних ліків або зменшіть їх побічні ефекти, коли вони необхідні
https://privatelink.de/?https://nikolife.ru/acute-kids-care