Що нового?

Набір учасників Мама-найкращий лікар. 2022. Тариф Базовий (Марина Мальцева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12831 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 222.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Зміст освітньої програми
Всередині курсу-оновлені натуропатичні Інструменти та схеми оздоровчих програм для дітей (зі складами, дозуваннями за віком, термінами застосування та описом).

Вам точно стане зрозуміло-що, як, коли, в якій кількості поєднувати і застосовувати.

- У всього є причини і наслідки
Шлях до здоров'я починається з розуміння відправної точки стану дитини. Розбираємо дитячу анкету зі 100 + симптомами.

- Актуальні питання харчування дітей
В уроках ми розберемо особливості роботи травної системи дітей різного віку, в тому числі і недоношених дітей; нюанси введення прикорму; тонкощі в харчуванні дітей з підвищеним фізичним і розумовим навантаженням.

- Аналізи
Результати аналізів-важливе доповнення до симптомів, на які варто спиратися мамі при виборі стратегії підтримки здоров'я дитини. Сучасній мамі необхідно самостійно розуміти, про які порушення сигналізують ті чи інші цифри, що виходять за межі норми або "коридору здоров'я" в аналізах. Ці навички значно економлять час і гроші, і зберігають нерви.

- Домашня аптечка. Вибір БАДів
Поки не спробуєш - не повіриш! Натуропатична аптечка (пробіотики, сорбенти, рослинні антисептики і антигістамінні, заспокійливі, мінерали і вітаміни) допоможе в більшості випадків надати дитині повноцінну допомогу до приїзду лікаря, а нерідко і без звернення до лікаря.

- Відновлення роботи шлунково-кишкового тракту
Відрегулювати харчування дитини найефективніше можна через поліпшення роботи травної системи. Цей підхід найкращим чином зарекомендував себе на практиці.

- Протипаразитарна програма
Діти часто страждають паразитозами, а потрапити до грамотного і дбайливо працює інфекціоніста вкрай складно. Досвід тисяч мам показує, що запідозрити симптоми паразитарної інвазії, здати необхідні аналізи і грамотно їх розшифрувати – під силу будь-якій мамі.

- Оздоровчі програми для дітей
Будь-яка мама відчуває себе спокійніше, якщо точно знає, що робити, коли здоров'ю дитини щось загрожує. Ми пропонуємо мамам озброїтися грамотним підходом для корекції найпоширеніших дитячих недуг з повним розумінням причин, закономірностей і наслідків.

Розберемо докладно: аденоїди, отити, хр. тонзиліт, фарингіти, бронхіти (без антибіотиків), вірусні інфекції, грибкові інфекції (кандида, дріжджі, лишай), інфекції сечовивідних шляхів (пієлонефрит), анемії і багато іншого.

- Алергія та атопічний дерматит
"У дитини цятки на шкірі, він почав свербіти від солодкого, чхає, закладений ніс – це все алергія чи ні?"В уроках курсу відповідаємо і на це питання.

- Гормональне здоров'я дітей.
Дисплазія сполучної тканини
Гормональний фон дитини-непроста тема. І все ж кожній мамі важливо її освоїти. Ми розберемо, які важливі кроки необхідно зробити мамі, щоб дитина не страждав від зайвої ваги, порушень росту, дисфункції в роботі щитовидної залози, депресії, появи акне і ін.щоб своєчасно і грамотно була закладена основа для гормонального здоров'я дівчаток і хлопчиків.

- Активність мозку
Мова, пам'ять, концентрація уваги, посидючість - основа отримання навичок, знань і здорової комунікації у дітей різного віку.

- Обмін речовин
Обмін речовин дитини-не пусте питання Для мами. У ньому важливо розбиратися, оскільки надлишок токсичних молекул (аміак, ацетон, лактат) небезпечні для дитячого організму.

https://privatelink.de/?https://ipnn.expert/mamabestdoctor?ysclid=l50jsjkyym372166720#rec365758274

Угорі