як помолодшати на 10 - 15 років?
Програма курсу
Легкий і цікавий курс по збереженню молодості обличчя і тонусу тіла.
Всі вправи легко вбудувати в свій щоденний догляд для обличчя і тіла. Проблема зморшок не маскується, а вирішується! На марафоні я не просто навчу вас техніці вправ, ви сформуєте корисні звички.
Тиждень 1
Наш онлайн-марафон проходитиме на двох майданчиках. Перша це окремий сайт, де будуть зберігатися записи всіх вправ, ви зможете займатися в будь-який зручний для вас час. Доступ до сайту здійснюється за паролем, другий майданчик - це закрита група марафону в Instagram, де кожен день я буду проводити прямі ефіри і ділиться з вами класними фітнес-фішками, прямі ефіри зберігаються в групі 24 години. А ще я буду підтримувати ваш прогрес і викладати пости з корисними інструкціями, рецептами і нагадуваннями. Для досягнення результатів ви будете виконувати завдання, а в кінці кожного тижня проходити атестацію. Приєднуйтесь, буде корисно, цікаво і захоплююче!
Старт 12 травня!
Всі вправи легко вбудувати в свій щоденний догляд для обличчя і тіла. Проблема зморшок не маскується, а вирішується! На марафоні я не просто навчу вас техніці вправ, ви сформуєте корисні звички.
Тиждень 1
- точка відліку-визначимо поточний стан особи
- приберемо зморшки між брів
- приберемо зморшки на лобі
- збільшимо губи
- приберемо друге підборіддя
- приберемо сліди втоми
- навчимося харчуватися і пити правильно
- зміцнимо м'язи спини і шиї
- Скоректуємо нависле повіку. Лімфодренажний масаж
- Розгладимо носогубні складки
- покращимо зовнішній вигляд вилиць
- опрацюємо нижню частину обличчя
- прибираємо втому під очима. Знімемо набряклість
- поговоримо про правильний догляд за очима і шкірою навколо очей.
- сформуємо чіткий овал обличчя. Підтягнемо щоки
- піднімемо тонус: Зарядка. Дихання. Бодіфлекс
- навчимося розраховувати добову калорійність
- проведемо інтраоральний масаж обличчя
- Розгладимо носогубні складки
- освоїмо омолоджуючий Масаж Шиацу
- покращимо зовнішній вигляд вилиць
- опрацюємо нижню частину обличчя
- позбудемося від складок на шиї
- Захистимося від" холки " на спині
- закріплення вправ на м'язи обличчя
- піднімемо тонус: Зарядка. Дихання. Бодіфлекс
- подяка за участь і підведення підсумків
- впровадимо щоденний і сезонний догляд за шкірою обличчя і тілом
- навчимося працювати з кінезіо-тейпами
- освоїмо холодний і гарячий ложковий масаж
- освоїмо масаж пензликом
- освоїмо класичний масаж обличчя
Наш онлайн-марафон проходитиме на двох майданчиках. Перша це окремий сайт, де будуть зберігатися записи всіх вправ, ви зможете займатися в будь-який зручний для вас час. Доступ до сайту здійснюється за паролем, другий майданчик - це закрита група марафону в Instagram, де кожен день я буду проводити прямі ефіри і ділиться з вами класними фітнес-фішками, прямі ефіри зберігаються в групі 24 години. А ще я буду підтримувати ваш прогрес і викладати пости з корисними інструкціями, рецептами і нагадуваннями. Для досягнення результатів ви будете виконувати завдання, а в кінці кожного тижня проходити атестацію. Приєднуйтесь, буде корисно, цікаво і захоплююче!
Старт 12 травня!
Продажник:
http://galinadubinina.com/marathon#rec42881976
Останнє редагування модератором: