Марафон "Краща я" - це унікальний авторський проект, який допоможе тобі вивести своє життя на новий рівень.
Це ідеальний майданчик для розвитку в різних напрямках:
️ ️ Мотивуючі навчальні онлайн-семінари від мене, які заряджають на великі звершення у всіх сферах життя.
Моя підтримка і зв'язок зі мною 24 години на добу.
Програма харчування для бездоганної краси. Куратор за рецептами кожен день ділиться найкрутішими лайфхаками в приготуванні нових смачних страв для досконалості.
Онлайн-тренування в прямих ефірах зі мною.
Ти підвищиш самооцінку. Підвищиш рівень любові до себе. Ти змінишся. Зміниться твій світ.
Теми семінарів
Подготовка️ Підготовка до роботи над кращою версією себе.
Харчування.
БАДи.
Розбір БЖУ.
Як правильно вибирати продукти.
Жіноча краса і здоров'я.
️ ️ Правила життя, наповненого енергією.
Самореалізація і гроші.
Онлайн-тренування
Тренування проходять на закритій сторінці в Instagram.
Трениров️ тренуватися необхідно 3 рази на тиждень.
Кожне тренування можна зробити в зручний для Вас день і час.
Тренування не вимагають ніякого додаткового обладнання.
Тривалість кожного тренування 40-50 хвилин.
Кожна тренування цікава, весела, наповнена і відрізняється від попередньої.
Моя️ Моя тренувальна програма в цілому спрямована на інтенсивне жиросжигание і опрацювання всіх груп м'язів з упором на сідниці і прес.
Як проходить марафон?
Марафон проходить повністю в онлайн-форматі. Ви можете брати участь, навіть перебуваючи на Місяці. Головне, щоб там був доступ в інтернет. На мої курси і марафони приходять жінки з різних міст і країн світу. Все частіше серед учасниць зустрічаються жінки з Італії, Німеччини, Білорусії, Польщі, України і т. д.
Це ідеальний майданчик для розвитку в різних напрямках:
- Вдосконалення тіла
- Робота з самооцінкою
- Самореалізація
️ ️ Мотивуючі навчальні онлайн-семінари від мене, які заряджають на великі звершення у всіх сферах життя.

Ти підвищиш самооцінку. Підвищиш рівень любові до себе. Ти змінишся. Зміниться твій світ.
Теми семінарів
Подготовка️ Підготовка до роботи над кращою версією себе.

️ ️ Правила життя, наповненого енергією.

Онлайн-тренування

Трениров️ тренуватися необхідно 3 рази на тиждень.

Моя️ Моя тренувальна програма в цілому спрямована на інтенсивне жиросжигание і опрацювання всіх груп м'язів з упором на сідниці і прес.
Як проходить марафон?
Марафон проходить повністю в онлайн-форматі. Ви можете брати участь, навіть перебуваючи на Місяці. Головне, щоб там був доступ в інтернет. На мої курси і марафони приходять жінки з різних міст і країн світу. Все частіше серед учасниць зустрічаються жінки з Італії, Німеччини, Білорусії, Польщі, України і т. д.
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/lizaveta_secret