Давайте вже зізнаємося собі:
світ-це не тільки сонце, веселка і квіточки. Часом він мерзенний і жорстокий.і не важливо наскільки ви сильні, рано чи пізно світ може збити вас з ніг. І залишить стояти на колінах назавжди, якщо ви йому це дозволите.
Так, життя часто завдає нам ударів. Але біль тимчасова. Біль може тривати хвилину, годину і навіть рік. У підсумку вона зникає. Але якщо ви здаєтеся, боляче буде завжди.
у вас є мрія і ви зобов'язані її захищати.люди, які самі не можуть досягти свої цілі, будуть говорити вам, що і ви не зможете.
Мені теж так говорили. Але я хотіла схуднути і змінити своє життя. І ви теж цього хочете, правда?
Тоді прийшов час почати. Не бійтеся зазнати невдачі. Ви не можете завжди перемагати, але все одно потрібно робити спроби. Пам'ятайте: людина, яка говорить, що може, і людина, яка говорить, що не може - вони обидва праві. Ви вже давно говорите, що хочете схуднути, але ваше бажання недостатньо сильне. Вам би схуднути нічого не роблячи, лежачи на дивані, наминаючи попкорн під серіальчик! Але, на жаль, так не буває.
Докопайтеся до себе справжньою. І запитайте, ким я хочу бути?старою руїною, істеричною тіткою, яка вічно незадоволена собою і життям? Або стрункою щасливою леді?
Сьогодні вибір за вами. Вибрати. Просто прийміть рішення.
Я не бачу жодної причини, чому ви не можете досягти бажане. Не важливо скільки ви раз зривалися. Важливо, скільки разів ви взяли себе в руки.
Вставайте і ніколи не здавайтеся! Ніхто не знає, скільки нам залишилося жити. Але в наших силах зробити все, щоб наше життя стало таким, яким ми його задумали.
Так, часом буде складно, але якщо будете діяти, стане ще гірше. І тому, не дивлячись на жорстоку реальність, я закликаю вас піднятися з колін прямо зараз. Почати творити свою реальність.
що буде в марафоні:
Психологія:
як перестати заїдати емоції і навчитися справлятися з негативними емоціями.
мотивація:
як захотіти схуднути і підтримувати себе протягом усього шляху.
живлення:
як навчитися розуміти свій організм і допомагати тілу стати стрункішою.
фізичні навантаження:
як приділяти вправам від 10 до 15 хвилин в день і знайти підтягнуту фігуру.
Догляд за тілом:
як доглядати за собою без напруги і спеціальних умов.
Бонус:
Практичні рекомендації по харчуванню і фізичних навантажень в різні періоди менструального циклу.
Жіноче тіло унікально і вимагає особливого підходу і посиленої уваги. Щоб процес зниження ваги і підтримки тіла в формі проходив більш ефективно і дбайливо, варто враховувати процеси, які відбуваються у вашому тілі протягом циклу. Ці рекомендації підкажуть вам, на що конкретно потрібно звернути увагу в той чи інший день циклу, щоб завжди залишатися стрункою.
продаючий сайт:
https://privatelink.de/?http://mirimanova.ru/marafon