Матрица Судьбы, Диагностика Предназначений - Первая ступень метода (Наталья Ладини)перший базовий Курс є основою матриці долі
і тільки після його проходження ви проходите наступні етапи навчання.
Він спрямований на розуміння своїх основних життєвих призначень.
Основні його Базові поняття-це Діагностика призначень.
- призначення вашого духовного життя, (напрямок творчої реалізації).
- призначення матеріального життя. (Ключі до процвітання та здоров'я.)
- а так само ваші призначення для роду батька і роду матері. (родові кармічні завдання).
- призначення для соціуму. (реалізація в кар'єрі і служінні людям.)
Дає вам унікальну можливість не тільки продіагностувати, а й зцілити ваші проблемні відносини по долі. Больові точки долі.
У цьому курсі складається Унікальна Карта Здоров'я, яка вам допоможе продіагностувати кармічно і зцілити проблеми фізичного тіла. Зробить Вас більш усвідомленими і здоровими! Покаже вам психосоматику виникнення хвороб тіла і їх першопричину.
Ви переглянете матрицю і по роках життя. Що саме по собі дуже цінно. Що, не чекаючи тієї чи іншої проблеми, ви зможете купірувати її і перевести в позитив долі, налаштувавши свій поточний рік на удачу.
Якщо вас турбують відносини в партнерстві, то матриця і перший базовий курс допоможуть вам зрозуміти, усвідомити і вийти на співзвучні відносини. Саме по вашим ключам і енергіям. І, можливо, притягнути партнера на плюсі кармічних потенціалів, а не на мінусі. Попередньо пропрацювавши партнерський код долі. Або, якщо партнер вже є, то сгармонізувати і поліпшити, зробити більш цілісними і люблячими, духовними ці відносини.
Адже важливо зрозуміти, що у мене за енергія в цих відносини, що мені співзвучно. Хто я в них. І від цього далі все складається найкращим чином. Виходимо від себе і міняємо світ навколо!
Так само вже після цього курсу ви можете починати діагностувати і своїх рідних і близьких. А можливо і друзів і знайомих. Набираючи практику діагностики по матриці долі.
1. Розрахунок матриці людини за датою його народження.
5.Розрахунок чакр і їх вплив на наше життя.
13.Центральна енергія творчої зірки.
14. Розрахунок партнерської та сексуальної енергії.
15.Різноманітні методики відпрацювань карми і зцілення долі.
- Філософія 22 енергій світобудови.
- Рівні призначень: (для себе, для роду і соціуму, духовне і планетарне).
5.Розрахунок чакр і їх вплив на наше життя.
- Розрахунок енергій по роках.
- Як налаштувати рік на удачу.
- Енергії врат семериць.
- Розрахунок ключа внутрішньої сили. (ключ для глобальних проектів)
- Карта здоров'я, її побудова.
- Ключі хвороб в психосоматиці.
13.Центральна енергія творчої зірки.
14. Розрахунок партнерської та сексуальної енергії.
15.Різноманітні методики відпрацювань карми і зцілення долі.
- Зовнішні кармічні кути.
- Внутрішні кармічні кути.
- Лінія грошей.
- Лінія партнерства
- Лінія створення сім'ї.
- Лінія сімейного творчості.
- Ключ інтуїції.
https://22energy.com.ua/plan-odnogodichnogo-obucheniya/
Останнє редагування модератором: