Що нового?

Придбаний Медіа-курс"базовий". Основа розвитку абсолютно всіх надздібностей людини (Олександр Аверін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1614 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 65828

прихований вміст для користувачів Anutik_lutik, Aurora.
Натисніть, щоб розкрити...
мене звуть Олександр Аверін, я радий вітати всіх вас і впевнений, ви поділяєте думку, що все досягається тільки працею і поступальним розвитком. Особливо це стосується магії.
Справжній бич багатьох, що йдуть по шляху магії, це упущення і незнання основ магії.
Квіти-досконале творіння природи, ми всі часто їх бачимо і захоплюємося їх красою. Але що ми бачимо? Ми бачимо кульмінацію і" верхівку айсберга " розвитку цілого природного процесу.
Так, сам квітка прекрасний, але що є основою його краси? Саме коренева система! Ніколи ті ж троянди не стали б трояндами, якщо б у них були гнилі коріння!
Повірте мені, в магії ТОЧНО також!
можна нескінченно довго вивчати у різних майстрів мистецтво медитації, ясновидіння. Можна вивчити всі ритуали церемоніальної магії. Але домогтися результатів все одно не вийде!
Чому?

Давайте коротко розглянемо систему будови людини, і представимо все його тіла, починаючи з фізичного і закінчуючи духовним.
Кожне тіло має свою власну, так звану енергію. Ця енергія має загальну основу і відрізняється виключно рівнем вібрацій, а точніше її частотою.
І кожне з тонких тіл відповідає за ту чи іншу понад здатність! Але як дістатися, як використовувати потенціал тонких тіл?

Чакрами - саме вони і дозволяють нам отримати доступ і почати розвивати ту чи іншу здатність!
А який ЧАКРАМ основний? Який живе відразу в двох світах? СВАДХІСТХАНА! Він же ХАРА!
Найголовніший ЧАКРАМ! Пов'язаний, як маятник, як з нижнім, так і з вищестоящим чакрами!
І він такий-єдиний!

Більш того, енергія ефірного рівня (а саме до неї ми маємо доступ завдяки ХАРА) якщо можна так висловитися, "ВХОЖА" в усі інші чакрами. І немає нічого дивного, що активація інших чакрамів залежить від неї.

Якщо коротко підвести підсумок вищесказаного це прозвучить так:
НУ НЕ ВИЙДЕ ДОМОГТИСЯ УСПІХІВ В МАГІЇ, НЕ ОПАНУВАВШИ ЕНЕРГІЄЮ ЕФІРНОГО РІВНЯ!!!
ОСНОВА повинна бути міцною і непорушною!
Саме тому я і створив даний курс, який вирішить цю проблему раз і назавжди!

Що вас чекає в курсі?!
Практики, практики і ще раз практики!
Ця система давно перевірена та перевірена! Починаючи з перших занять ви будете відчувати ефект від вправ. Поступальність гарантовано приведе вас до того моменту, коли ви не просто будете щось там "відчувати", а РЕАЛЬНО відчувати, бачити і використовувати енергію ефірного рівня (далі ПРАНА).

З її допомогою ви навчитеся гасити полум'я свічки (це свого роду міні іспит).
Курс об'ємний і докладний, але в той же час я постарався його зробити вкрай зрозумілим і легким до сприйняття.

Практики по набору прани і збільшення її запасу зроблять з вас бадьорого і здорової людини.
Активізація ХАРА автоматично вилікує від багатьох хвороб, особливо сексуального характеру. Більш того, ви зможете за своїм бажанням розігрівати цей центр і підвищувати опірність організму до вірусних захворювань.

Ви настільки розвинете власну енергетику, що з легкістю зможете виконувати такі дії, як наприклад: заряджати воду, лікувати людей і найголовніше впевнено розвиватися далі!

Ну і ключовий момент-напрямок прани в вищестоящий чакрам, з подальшим посиленням власного біополя! Природний захист від усіх видів психічних атак!

І природно захист на час навчання. Для цього з перших занять в курсі вас чекає практика по розриву всіх негативних енергетичних прив'язок.
Курс розрахований на 4 місяці.
https://privatelink.de/?http://odmage.com/podrobno/bazovy/index.html

Угорі