Що нового?

Придбаний Медична Астрологія. 1 ступінь (Ірина Тимошенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 115.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
1 ступінь навчання:
"Вступ до медичної астрології.

оцінка стану здоров'я
Основи діагностики захворювань за індивідуальним гороскопом"

1. Про різницю аспектного і доміфікаційного підходів до аналізу карт.
  2. Як проводилося астромедичне дослідження і що вийшло.
  3. Основні астрологічні поняття в додатку до астромедицини.
Планета. знак зодіаку. Управління знаками. Домификационное управління. Удома. Включені знаки. Місця сили і слабкості будинку. Управління будинками. Аспекти та орбисы. Астероїди. Фіктивні точки. "Гамбургер". Поняття про малефакторах і бенефакторах.
4. Види астрологічної зв'язку, що дає взаємодію елементів.
Планета в знаку. Планета в будинку. Куспид будинку в знаку. Планета-управитель будинку. Управитель будинку в іншому будинку. Аспект між двома планетами – управителями будинків. Аспектно-диспозиційний зв'язок (АДС). Позитивна АДС і негативна АДС. АДС астероїдів або фіктивних точок зі своїм диспозитором.
5. Сила і ураженість планет.
Есенціальні гідності планет і деякі види поділу зодіаку. Позиційні поразки. Аспектные поразки.
  1. Види поразки будинку.
  2. Види поразки знака.
  3. Основні астромедицинские відповідності.
Співвіднесення органу і планети, знака і системи, будинку і функції. Співвіднесення планет, знаків і будинків з органами, системами і їх функціями.
9. Планетні та знакові групи. Знайомство з принципами формування вказівок на конкретну хворобу в гороскопі людини. Будинки Формули Хвороби.
10.Оцінка потенціалу здоров'я за гороскопом.

Виявлення ослаблених систем організму, вроджених уражень, потенціалу погіршення здоров'я з плином років.
Розгляд на прикладах.
Використання базових прийомів астрологічного аналізу для визначення характеру та інтенсивності ураження органів і систем хворобою.
Курс розрахований на астролога, знайомого з основними принципами астрологічної інтерпретації і цікавиться медициною. Знання будови і функціонування різних органів і систем організму в межах шкільної програми полегшить сприйняття матеріалу і освоєння базових принципів діагностики.

https://privatelink.de/?https://vk.com/club143049739?w=wall-143049739_10%2Fall

Угорі