Що нового?

Придбаний Медитативні техніки розвитку концентрації уваги (Дмитро Пєтухов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

всього за тиждень ви освоїте базові медитативні техніки розвитку найважливішого психічного навички - концентрації уваги. Просто і зрозуміло, на науковій основі, без релігії і езотерики.

Здрастуйте!
Ви напевно знаєте про переваги, які дають регулярні заняття медитацією.
І можливо, ви вже неодноразово намагалися налагодити свою медитативну практику, але кожен раз, на якомусь етапі починали буксувати і припиняли. І це не тому, що у вас недостатньо сили волі чи чогось іншого.

Просто є цілком об'єктивні причини:

• великий обсяг непрофесійної інформації по темі медитації, в якому легко заплутатися. Тисячі технік, сотні напрямків. З чого почати? Які техніки вибрати?
  • бентежить релігійний або езотеричний контекст багатьох напрямків, шкіл, описів і технік.
  • сучасний ритм життя, в який не так-то просто вписати заняття медитацією.
щоб усунути ці проблеми, я вирішив створити серію курсів з базових технік медитації і на цій сторінці представляю перший курс з цієї серії - "медитативні техніки розвитку концентрації уваги"

всього за тиждень ви освоїте базові медитативні техніки розвитку найважливішого психічного навички - концентрації уваги. Просто і зрозуміло, на науковій основі, без релігії і езотерики.

Кому цей курс буде особливо корисний
  • всім, хто розуміє, що дуже важливо вміти фокусувати свою увагу і хоче розвинути цю навичку
  • Якщо ви помічаєте, що вам важко сфокусуватися і утримувати увагу на справі, якою займаєтеся
  • Якщо вам важко позбутися нав'язливих думок і негативних емоцій
  • Якщо ви хочете займатися медитацією, але не знаєте з чого почати
  • Якщо ви починали медитувати, але в процесі з'явилося багато питань, які не знаєте кому задати
  • якщо вас відштовхує від медитації езотеричний і релігійний контекст, який часто супроводжує опис різних медитативних практик
  • Якщо ви вже вчилися у мене і хочете щоб я, як завжди, простою і зрозумілою мовою пояснив що робити і відповів на всі питання

Угорі