програма семінарів+вебінарів по темі: системні розстановки та інші польові практики на таро, МАК, фігурках. Семінари та вебінари не пов'язані послідовністю. Можна починати з будь-якого заняття, очно або онлайн.
Коли є запит на зміни - вони приходять. Якщо ти відпускаєш минуле/зайве/чуже – "воно" відпускає тебе. Звільняється місце для нового: "я хочу по-іншому!"
Запрошуються
Програма:
Про розстановках в індивідуальному консультуванні через таро, МАК, фігурки. Вправи для групи на розвиток бачення і читання поля. Що відчуває фігурка, коли її ставлять в роль? "Побудь, будь ласка, мною".
Польова практика "доріжка на схуднення", розпакування бар'єрів і блоків: що утримує зайву вагу? Вправа для всієї групи.
Клієнтська робота "доріжка на схуднення" які запити можуть бути до цієї практики?
архетипні технології: аркани Таро як великі ресурсні фігури в розстановках та інших польових практиках. Легенди і міфи архетипів таро.
Контакт з фігурами двох арканов: 0 аркан Шут – 11 аркан справедливість.
Полюси протилежностей: "обнулення + спонтанність+творчість" і "Dura lex sed lex" (Закон суворий, але це закон).
Вправа для групи " де я на цій дихотомії між двома полюсами?"
В яких клієнтських випадках ці аркани можуть бути ресурсними в практиці і в житті?
Коли потрібна енергія блазня?
Методичні коментарі, запитання та відповіді.
Коли є запит на зміни - вони приходять. Якщо ти відпускаєш минуле/зайве/чуже – "воно" відпускає тебе. Звільняється місце для нового: "я хочу по-іншому!"
Запрошуються
- психологи і фахівці інших допомагають професій
- тарологи, які хочуть вийти за рамки предсказательной роботи з таро
- консультанти-практики МАК (метафоричні асоціативні карти)
- всі, хто цікавиться системними розстановками та іншими польовими практиками
Програма:

- розумію, що" прихід з витратою " в їжі і витратах енергії не збігається. Тіло "зберігає" зайву вагу.
- їм багато і "смачно", коли відчуваю стрес і страх втрати; і це допомагає.
- Їжа мене втішає в життєвих проблемах і дає впевненість в собі.
- Знаю, що їм "шкідливе для мене", але не вистачає сили відмовитися.
- після того, як худну зусиллям волі, тіло повертається "на вихідну", рано чи пізно.
- втомилася худнути," борюся зі стандартами краси, прийнятими в суспільстві", але...

Контакт з фігурами двох арканов: 0 аркан Шут – 11 аркан справедливість.
Полюси протилежностей: "обнулення + спонтанність+творчість" і "Dura lex sed lex" (Закон суворий, але це закон).
Вправа для групи " де я на цій дихотомії між двома полюсами?"

Коли потрібна енергія блазня?
- вам знайома прокрастинація і здатність в ній грузнути.
- є можливість почати нову справу, але ви буксуєте і гальмуєте.
- коли цікавість має бути сильнішою за страх.
- коли вам необхідний оптимізм і мистецтво ризику.
- коли йде інтервенція ззовні, зруйновані особистісні межі; втрачені орієнтири в житті;
- відчувається дезорієнтація в базовому "праві свого місця".
- коли конфлікт зайшов у глухий кут, і треба "відокремити зерна від плевел", минаючи емоції.
- необхідно зрозуміти причинно-наслідковий зв'язок і навести ієрархію цінностей.

https://privatelink.de/?http://www.vedii-centr.ru/news-211.html