Що нового?

Придбаний [Метод Сільва] Колекція "E3 медитацій" (Ірина Хлимоненко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Колекція "E3 медитацій" включає в себе
10 медитацій, які допоможуть вам покращити сферу фінансів, стосунків та здоров'я
Ми часто отримуємо листи від наших читачів, які проходять через різні життєві ситуації.

І ці люди запитують нас, чи є у нас медитації, щоб впоратися з тією чи ситуацією. Спеціально під ваші запити ми записали новітні медитації і зібрали їх в колекцію.

Дані медитації записані голосами Ірини Хлимоненко. Ви отримаєте всі медитації в цифровому форматі MP3. У кожній медитації також буде звучати ніжний, фоновий звук. Всі звуки, які включені в медитації, допоможуть налаштувати ваш мозок на правильну частоту для досягнення найкращих результатів і і досягти глибокого внутрішнього рівня розуму. Це створить ідеальні умови для перепрограмування вашої підсвідомості на позитивний лад.

Кожна медитація спрямована на опрацювання конкретного завдання.
Е3 медитації-це розробка Лаури Сільва, дочки Хозе Сільва. Е3 медитація-це проживання образу бажаного. Вона коротка і швидка, тому її легко можна виконувати на ходу і безліч разів протягом дня.

E-це перша буква від слова енергія (Energy).
3-це кількість енергій. У нашому випадку три енергії.
Робимо кілька вдихів/видихів і промовляємо бажану установку на альфа рівні. Потім, створюємо образ себе в бажаному стані і застосовуємо всі три енергії.

1) Суб'єктивна енергія. Це енергія бажання, віри та очікування.

2) енергія тіла. Підключаємо тіло. Входимо в образ себе і відчуваємо Його всім своїм тілом. Проживаємо досвід.

3) енергія емоцій. Додаємо емоції. Додаємо емоції подяки і вдячності, як ніби це вже сталося.

Ось що входить в
колекцію "E3-медитацій":

E3-медитація №1:"моє життя стає все кращим і кращим"
Це найзнаменитіша і дієва установка методу Сільва. Ви можете повторювати тільки її і життя почне змінюватися. У даній медитації ви створите образ себе успішного у всіх областях вашого життя. Проживайте цей образ якомога частіше і зміни не змусять себе чекати.

E3-медитація №2:"я відкритий для достатку"
За допомогою цієї медитації ви відкриєте двері новому гостю в нашому житті - достатку. Для того, щоб позитивні зміни проявилися у Вашому житті, необхідно почати з налаштування вашої свідомості. І тоді ви помітите, як достаток почне вас супроводжувати завжди.

E3-медитація №3: "мої доходи зростають з кожним днем"
Кожній людині важливо налагодити відносини з грошима. Виконуючи цю медитацію, ви відчуєте, що гроші приходять до вас різними шляхами, що Всесвіт дійсно вас любить і підтримує, в тому числі і в матеріальному плані.

E3-медитація №4:"багатство наповнює моє життя"
Гроші-це енергія і з нею важливо навчитися правильно взаємодіяти. Виконуючи дану медитацію на постійній основі, ви помітите, як з кожним днем ростуть ваші доходи, відкриваються нові можливості для отримання грошей.

E3-медитація № 5:"моє тіло здорове і струнке"
Якщо дієта не допомагає, якщо абонемент в спортзал згорає даремно, тоді використовуйте цю медитацію, щоб створити тіло своєї мрії! Також пам'ятайте, що для нашої ваги важлива не тільки вага, але і здоров'я. Ця медитації допоможе вам знайти і те й інше.

E3-медитація № 6:"Моя енергія зростає з кожним днем"
Коли ми сповнені енергії, справи робляться легше і швидше. І немає такого, що"вранці встала і вже втомилася". Кількість вашої енергії визначає якість Вашого життя. Адже коли ми сповнені сил і енергії, то і світ відкритий нам, ми бачимо можливості і користуємося ними!

E3-медитація № 7:"моє тіло зцілюється швидко і легко"
Ви можете допомогти самі собі одужати, направляючи ваші думки і почуття на одужання. Завдяки цій медитації ви відчуєте, як з кожним днем ваше тіло стає більш здоровим і сильним. Ви з кожним днем відчуваєте себе все краще і краще. І всі хвороби йдуть, відступають, їм більше немає місця в вашому тілі.

E3-медитація № 8:"у моєму серці завжди живе любов"
Любов-те почуття, яке зараз особливо важливо для всіх нас. Виконуючи цю медитацію, ви відчуєте, як кожна клітинка вашого тіла наповнюється радістю і любов'ю. З кожним днем любові і радості у Вашому житті буде більше, відкриються нові можливості, ідеї, з'явиться більше сил і енергії.

E3-медитація № 9:"я глибоко і повністю люблю і приймаю себе"
У цій медитації ми приймемо себе такими, якими ми є. Полюбимо себе знову і попрацюємо над самооцінкою. Адже все починається з любові до самого себе. Якщо ми не любимо себе, то ми не здатні щиро полюбити інших і тим більше, прийняти любов і повагу від інших людей.

E3-медитація №10:"Всесвіт любить мене"
Всесвіт точно знає, як нам допомогти, головне - вміння відкрити своє серце, наповнити його любов'ю і радістю, світлом. Виконуючи цю медитацію, ви відчуєте, що Всесвіт дійсно вас любить і балує. І ви помітите, як любов змінює ваше життя на краще.

https://privatelink.de/?https://www.metodsilva.ru/collection-e3/

Угорі