Мене звуть Володимир Адотик, я психолог, психотерапевт, тренер, автор психологічного блогу, чоловік і батько. У мене за спиною близько 18 000 годин особистих консультацій і роботи в клієнтських групах. Кожен день я чую історії людей і знаю, що у більшості існують проблеми з особистими кордонами.
У мене є улюблена притча по темі: "якось два бідняки знайшли скарб. Як чесні і дуже хороші люди, вони розділили гроші і повернулися в село. Новина швидко розлетілася по селу і люди почали просити поділитися добром. Перша людина була дуже хорошим і нікому не відмовляв. І вже через тиждень був бідний також як і до скарбу. Другий теж був хорошою людиною, але грошима не поділився. Він купив ділянку, завів ГОСПОДАРСТВО, купив курей, корів та іншу живність. Сім'ю годував, торгував, а з надлишків допомагав і підгодовував бідних людей. У тому числі і першої хорошої людини".
Якщо ви схожі хоч трохи на першу хорошу людину і хотіли б навчитися жити як другий герой притчі, то вам на мій курс.
межі дозволяють вибудувати життя на іншому рівні успішності, поваги до себе і світу. Щиро вірю, що можна бути щасливим, не гинучи під почуттям провини, сорому і обов'язку. Неодноразово переконувався, що те, що люди прикривають любов'ю, знанням "як правильно" або звинуваченнями в егоїзмі на Вашу адресу, на перевірку виявляється маніпуляціями і бажанням керувати вашим життям.
Більшість людей, у яких проблеми з вибудовуванням особистих кордонів, не можуть визначити тонку грань між правом на своє життя і егоїзмом по відношенню до близьких людей. Ця грань є і я навчу її знаходити.
на курсі Ви дізнаєтеся:
- Що таке особисті межі
- Як вони влаштовані і як порушуються
- які страхи і помилки заважають нам вибудовувати і захищати свої кордони
- закони кордонів, правила і лайфхаки
- Які почуття нам допомагають і заважають вибудовувати межі
- розберемо основні маніпуляції, за допомогою яких ламають наші кордони
- помітите, як ви самі порушуєте чужі кордони
- знайдемо способи протистояти цим маніпуляціям
- розберемо ситуації з кордонами на ваших життєвих прикладах
- відповімо на питання "як поважати себе, не зраджувати власні цінності і будувати здорові відносини"
https://privatelink.de/?http://adotikpro.by