Що нового?

Набір учасників Ми-частина нашого роду (Єлизавета Че)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4008 ГРН
Учасників: 0 з 65
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 64.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У чому сенс?
  1. Знайдемо призначення роду і вашу місію в роду. Розкриємо таємниці минулого для розуміння: чому я саме в цій родині?
  2. Ми розберемо вашу генограму для розкриття ресурсів роду, а також прихованих смислів і послань. Ваш рід наділений силою-в чому вона полягає?
  3. Навчимося приймати підтримку роду і закликати їх на допомогу в разі потреби. Вас почнуть сприймати інакше, адже один в полі не воїн. А коли незримо за вами стоїть величезне військо з ваших предків, ви будете сприйматися з позиції сили зовсім інакше!
Відносини в роду
  1. Тато, мама, я-дружна сім'я. Не буду тут розписувати детально, скажу лише одне - ви примиритеся зі своїми батьками в душі, незважаючи на те, які у вас відносини, навіть якщо ви не знайомі з ними.
  2. Виконання "боргу" перед батьками і сепарація
6. Завершимо і змінимо програми самотності, розставання і "вінця безшлюбності"

7. Ненароджені в нашому роду (мертвонароджені, аборти) як впливають на продовження роду, і що з цим робити

8. Запросимо душі в наш рід (для тих, у кого проблеми із зачаттям, з продовженням роду, тобто ви зможете зробити цю практику для своїх дітей, якщо хочете онуків)

9. Нейтралізуємо програми ранніх смертей у вашому Роду

гроші, нерухомість, блага
  1. Репресії, розкуркулення, відбирання майна, вплив цих подій на рід. Завершимо і відтворимо нову фінансову програму роду.
  2. Завершення програм бідності, втрати, невдач і прогалин, пов'язаних з грошима.
  3. Відновимо родову справедливість.
Як це вплине на мене?
  1. Перезоздадім ваше зачаття і народження, приберемо травмуючі емоційні реакції.
  2. Зміна життєвого сценарію-це як зміни фільму: драму, бойовик або фільм жахів грамотний режисер зможе переписати в чудове, захоплююче позитивне пригода! По суті, це створення нового життя
бонуси
15. Фізика енергоінформаційних вірусів: псування, пристріт, вінець безшлюбності та інше. Природа впливів, види, вплив, протистояння і завершення.

16. На початку листопада буде 2х денна міні-група, пов'язана зі святом всіх святих, це один з найпотужніших періодів року. Вартість групи складе 2490 руб, але ви отримаєте до неї доступ безоплатно (нехай це буде приємним бонусом)

17. Ми зробимо техніку "будинок грошей" для того, щоб гроші були завжди.

18. 3 рецепта флоридса води, яка здатна творити чудеса

https://privatelink.de/?https://elizaveta-che.ru/silaistokov2

Угорі