Переглянути вкладення 33787
лекції та майстер-класи топових експертів для всіх,
хто хоче мати міцне здоров'я,
жити довго і щасливо
З лекціями та майстер-класами для вас виступлять:
- біологи
- Нутриціологи
- Психологи
- лікарі-дієтологи, терапевти, гастроентерологи та ін.
- професійні спортсмени
Марія Кардакова
MSc, RNutr - зареєстрований Нутриціолог Association for Nutrition, Великобританія
MSc, RNutr - зареєстрований Нутриціолог Association for Nutrition, Великобританія
Превентивна медицина: міфи і правда
- поняття превентивного охорони здоров'я
- тренди в превентивній медицині
- що можна зробити вже сьогодні
Ерік Ван Ферт
Президент голландської Академії розладів харчової поведінки, доктор психологічних наук, професор
1. How to keep your health in self-isolation mode
2. Children and adolescents: specifics challenges and family-based treatment in eating disorders
професор розкрив 2 теми: "як зберегти своє здоров'я в режимі самоізоляції" і "діти і підлітки: специфічні проблеми і "сімейне" лікування розладів харчової поведінки". Лекції англійською мовою з послідовним перекладом.
Олена Дегтяр
Кандидат біологічних наук, коуч з психології харчування, ембодимент фасилітатор
позитивний образ тіла-чим відрізняється від негативного образу тіла і як його формувати?
дослідження в області порушення харчової поведінки давно довели зв'язок з негативним образом тіла. Однак, до недавнього часу ніхто не шукав відповідь на питання " Що таке позитивний образ тіла?". Вважалося, що це протилежна сторона однієї шкали, але більш глибоке дослідження питання показало, що це не так. Для того, щоб допомогти людині впоратися з харчовими розладами, пов'язаними з порушенням образу тіла недостатньо просто нейтралізувати негативний образ. Позитивний образ тіла в корені відрізняється від негативного і його необхідно активно культивувати.У лекції я поділюся дослідженнями з цієї сфери. Розповім як формується образ тіла, чим негативний відрізняється від позитивного і дам практичні вправи та інструменти, спрямовані на культивування позитивного образу тіла.
Олександр Колмановський
Відомий психолог, фахівець з сімейних і дитячо-батьківських відносин. Ведучий передачі "Тільки для дорослих "на"дитячому Радіо – Сіті FM". Керує центром соціально-психологічної реабілітації "наше життя"
критерії якості життя: взаємозв'язок соматичного і психологічного
всім давно відома теза"в здоровому тілі здоровий дух". Насправді його можна витлумачити в обидві сторони. Звичайно, найважливіше-фізичне здоров'я. Це важливіше психології. Але всім також відомий вислів" психосоматика": від стресу, від фонового напруги, навіть не завжди усвідомлюваного, може розвинутися цілий букет захворювань. Як знайти баланс? Що означає По-справжньому займатися своїм психологічним здоров'ям? І в чому його критерій? Про це буде наша з вами розмова на форумі. Приєднуйтесь, друзі!Юлія Попова
Нутриціолог. Спеціаліст з ЛФК клініки НТМ. Фітнес-консультант ФК La Salute. Експерт-викладач Асоціації професіоналів фітнесу
нейробіологія шоколаду
на лекції ви дізнаєтеся, з чого складається шоколад, як розібратися на чому грунтується шоколадоманія, наскільки велика ймовірність зміни поведінкового стереотипу у виборі їжі і корекції раціону для досягнення результату і все це на прикладі ...шоколад.Михайло Ляховицький
Тренер, психолог, автор і ведучий тренінгів і програм, методологій і двох книг, ментор. Входить до списку "100 найвідоміших вчителів сучасності у сфері саморозвитку". Тренер клубу Forbes Ontology.
життя як потік
Комплексне здоров'я є результат екології мислення/світогляду, емоційного здоров'я, фізичного здоров'я та системи підтримки/розвитку.- Що таке екологічне мислення?
- Що таке "любов до себе" і чим вона відрізняється від егоїзму?
- Що таке "емоційне здоров'я"? Як " правильно "(екологічно) проявляти негативні емоції?
- У чому шкода "позитивного мислення"?
- Що таке потокове стан, умова входження в потік, що вибиває з потоку.
- як потокове стан пов'язаний зі здоров'ям. Про це поговоримо на лекції "життя як потік"
Анна Мелехіна
Лікар-дієтолог, терапевт. Викладач Московського інституту психоаналізу. Автор книги"щоденник вагітного дієтолога".
Важкий клієнт дієтолога
- вважаєте себе "важким клієнтом дієтолога",
- консультуєте в сфері здорового способу життя і у вас бувають "важкі клієнти".
Марина Когай
Лікар-дієтолог, сомнолог ЧУЗ " КБ "РЖД-медицина" г. Санкт-Петербург К. М. Н., доцент НК і ОЦ гастроентерології та гепатології СПбГУ
Сон і стрес
- Що таке архітектура сну і як на фізіологію людини впливають різні його стадії
- як стрес впливає на засинання і якість сну
- чому саме під час стресу важливо налагодити сон
- Як сон впливає на сприйняття життя, управління емоціями і життєстійкість
- Що робити, щоб спати і висипатися.
Наталія Афанасьєва
Лікар дієтолог, терапевт, Wellness-коуч. Ведуча авторських семінарів та тренінгів про правильне харчування та здоровий спосіб життя, експерт ЗМІ. Експерт проекту Юлії Висоцької"невинний клуб".
TRF (time-restricted feeding)
обмеження часу харчування як спосіб регуляції ваги, порівняння різних хронотипів харчування, взаємозв'язок циркадні ритмів і травлення
Іван Красавін
Чемпіон Євразії з кроссфіту 2015 р чемпіон Літнього кубка Geraklion з кроссфіту 2014 р чемпіон Відкритого кубка Санкт Петербурга з кроссфіту 2014 р
Як почати тренуватися з Понеділка і не кинути в середу
- Як сформувати вашу індивідуальну мету тренувального процесу
- Як почати тренуватися
- чому ви кидаєте тренування знову і знову і як це зупинити
- обговоримо три основні етапи формування хороших звичок
- Як замінити погані звички на хороші.
Майра Рау
Лікар ендокринолог, Wellness Coach, експерт Adidas Academy, член Європейської асоціації з вивчення ожиріння
харчування при інсулінорезистентності
за останні кілька років слово "інсулінорезистентність" стало зустрічатися аж надто часто. Що це таке? Діагноз? Або ще ні? Як можна його у себе запідозрити? І чим це загрожує?Швидше за все, ви вже в курсі актуальності проблеми, і ви або ваші пацієнти шукають ефективних рішень. Що ж робити, якщо інсулінорезистентність є? Якого стилю харчування потрібно дотримуватися? Чи Правда, що потрібно обмежувати вживання складних вуглеводів, а про прості доведеться забути назавжди? А може бути потрібно харчуватися певну кількість разів на добу, наприклад, 3 і тільки тоді підшлункова залоза припинить виробляти інсулін в надлишку? Чи потрібно приймати препарати, що покращують чутливість до інсуліну?
І найголовніше питання-Що первинно: інсулінорезистентність або надлишок жирової маси? Я не можу схуднути/набираю вагу, тому що у мене інсулінорезистентність? Або у мене розвинулася інсулінорезистентність, тому що жирової маси стало більше, ніж потрібно?
На семінарі" харчування при інсулінорезистентності " ми розберемо всі ці питання. Разом розберемося в причинах виникнення інсулінорезистентності і поберемо ключі до вирішення цього завдання.
Алла Далит
https://privatelink.de/?http://inpsycho.ru/edu_all/lektorij/I_mezhdunarodnyij_forum_zdorove_360_balans_psixologii_pitaniya_i_sporta