І через 4-6 місяців (в залежності від стартового стану) назовсім закрий питання зайвої ваги
Отже, ти це читаєш ...
А якщо так, то, на відміну від інших, ти допускаєш, що від зайвої ваги ти можеш позбутися, зробивши це за допомогою гіпнозу.
А якщо ти хочеш переконатися, що гіпноз може все, то налий чайку/каву і, із задоволенням його смакуючи, приготуйся дізнатися щось таке, про що, скоріше за все, тобі не доводилося чути навіть краєм вуха.
А між тим, це таке, з чим ніщо з відомого навіть поруч не стоїть.
про що мова?
Регресивний гіпноз-мова про нього: поки єдиному способі побувати в своїх минулих втіленнях, використовуючи в якості транспорту генетичну пам'ять своєї ДНК.
як це пов'язано з проблемою зайвої ваги?
Виявилося, що пов'язано самим що ні на є прямим чином. У всякому разі,
у досвіді своїх минулих втілень ми можемо знайти то зокрема,
що прямо вказує на причини формування різних наших залежностей
і схильностей. В тому числі, і до повноти.
... Насправді, це дивовижна річ.
Вона вже давним-давно лежить на поверхні, ми про неї давно знаємо, але якось не маємо на увазі: генетика. Але ж за всі неполадки в нашому тілі (так само як і за їх відсутність) несе відповідальність саме цей персонаж: наша ДНК. У ній, як на чіпі, записано все, що з нами в усі часи відбувалося.
Особливо в ній зафіксовано те, що залишило помітний слід і вплинуло на ті біологічні програми, які ми в собі несемо зараз.
... Тепер про те, як підключитися до своєї генетичної пам'яті і дістати з неї те, що потрібно, щоб назавжди закрити питання надмірної ваги
Чіткий запит щодо проблеми
Він для того, щоб потрапити не куди попало, а в те своє втілення, де і виникла причина того, що тіло зараз захищається, формуючи і збільшуючи броню з жирової тканини.
Ця причина коренева, і одне лише її усвідомлення здатне змінити біологічну програму, виключивши з неї те, що порушує норму.
При визначенні запиту Я не рекомендую використовувати мотивацію" до", (мотивація" до " - до чого прагнеш). Кращим тут є підхід мотивації "від", де виявляється по пунктах, що конкретно не влаштовує, від чого – по пунктах - хочеш позбутися.
... Коли завіса піднімається, починається це приголомшливе таїнство: ти потрапляєш в те зі своїх минулих втілень, де виникла причина проблеми, з приводу якої зроблений твій запит.
Виходиш ти з цієї подорожі з розумінням причини своєї проблеми. І вже одне це-грандіозне досягнення, в результаті якого зникнення проблеми може статися мимовільно. І нічого дивного: усвідомленість – велика річ.
крім позбавлення від надмірної ваги
і генетичної схильності до повноти,
регресивний гіпноз:
може зробити так, що ти зрозумієш своє призначення - і перестанеш кидатися
у пошуках відповіді на питання: Навіщо я тут? Тим я займаюся? Чи туди прагну?
Може відкрити прямий канал з тією глибинною частиною себе, яку ми називаємо душею.
І тоді відкривається можливість спілкуватися зі своєю душею не як зараз, а відкрито і прямо -
у діалоговій манері: ти питаєш, душа відповідає. Таке спілкування ще називають
говорить інтуїцією
Може відкрити доступ до спогадів про минулі втілення-і це допомагає
зрозуміти, чому у тебе такий характер, а не інший; чому у тебе такі здібності, а не Інші;
чому Он ті проблеми, які переслідують роками, взагалі до тебе прив'язалися;
Може підвищити ефективність твоєї особистості, відкривши і розвинувши резервні
фізичні та психологічні здібності. (До речі, такий резерв у кожному
людині просто колосальний, але часто він закритий і наглухо задраєний страхами
під заголовками: "а раптом у мене не вийде?", "А раптом я буду виглядати смішно?",
"А раптом мене люди за це засудять?", "А раптом мені це не дано/не дозволено?"
Може розблокувати грошові канали. У практиці регресивного гіпнозу
таке явище нерідко: людина в ході сеансу потрапляє в ті епізоди своїх минулих втілень,
де була зроблена заборона на багатство способом залякування/конфіскації майна/страти.
Повторне переживання таких епізодів призводить до усвідомлення, що вони залишилися в минулому,
тому страх перед цим неправомірний. Так зникають грошові блоки, і людина перестає
закриватися від грошей своїми стримуючими переконаннями. В результаті змінюється так зване
грошова поведінка, що призводить до того, що матеріальний стан наочно поліпшується.
Нерідко вельми наочно.
Буквально на раз позбавляє від фобій/панічних атак/страху смерті.
Причини їх існування дуже часто розташовані саме в минулих втіленнях,
і якраз тому так часто виявляється неуспішною психотерапія, в ході якої намагаються
відшукати причини в дитинстві/юності/зрілого життя. Регресивний гіпноз відкриває можливість
швидко відшукати причини фобійних і тривожних станів - і тим самим позбавити від них
і генетичної схильності до повноти,
регресивний гіпноз:
може зробити так, що ти зрозумієш своє призначення - і перестанеш кидатися
у пошуках відповіді на питання: Навіщо я тут? Тим я займаюся? Чи туди прагну?
Може відкрити прямий канал з тією глибинною частиною себе, яку ми називаємо душею.
І тоді відкривається можливість спілкуватися зі своєю душею не як зараз, а відкрито і прямо -
у діалоговій манері: ти питаєш, душа відповідає. Таке спілкування ще називають
говорить інтуїцією
Може відкрити доступ до спогадів про минулі втілення-і це допомагає
зрозуміти, чому у тебе такий характер, а не інший; чому у тебе такі здібності, а не Інші;
чому Он ті проблеми, які переслідують роками, взагалі до тебе прив'язалися;
Може підвищити ефективність твоєї особистості, відкривши і розвинувши резервні
фізичні та психологічні здібності. (До речі, такий резерв у кожному
людині просто колосальний, але часто він закритий і наглухо задраєний страхами
під заголовками: "а раптом у мене не вийде?", "А раптом я буду виглядати смішно?",
"А раптом мене люди за це засудять?", "А раптом мені це не дано/не дозволено?"
Може розблокувати грошові канали. У практиці регресивного гіпнозу
таке явище нерідко: людина в ході сеансу потрапляє в ті епізоди своїх минулих втілень,
де була зроблена заборона на багатство способом залякування/конфіскації майна/страти.
Повторне переживання таких епізодів призводить до усвідомлення, що вони залишилися в минулому,
тому страх перед цим неправомірний. Так зникають грошові блоки, і людина перестає
закриватися від грошей своїми стримуючими переконаннями. В результаті змінюється так зване
грошова поведінка, що призводить до того, що матеріальний стан наочно поліпшується.
Нерідко вельми наочно.
Буквально на раз позбавляє від фобій/панічних атак/страху смерті.
Причини їх існування дуже часто розташовані саме в минулих втіленнях,
і якраз тому так часто виявляється неуспішною психотерапія, в ході якої намагаються
відшукати причини в дитинстві/юності/зрілого життя. Регресивний гіпноз відкриває можливість
швидко відшукати причини фобійних і тривожних станів - і тим самим позбавити від них
- може позбавити від фантомних болів
- відмінно справляється з безсонням, порушенням уваги і пам'яті
- полегшує стан горя від втрати близьких, самотності, складних відносин
Особливо це наочно в разі тупикових відносин (з дружиною/чоловіком, дітьми, батьками).
Нерідко після відвідування своїх минулих втілень люди приймають ті рішення,
які боялися прийняти, і роблять це впевнено і без жалю.
- справляється зі станами, пов'язаними з депресією
- дивовижно легко усуває психосоматичні, невротичні та конверсійні
розлад. А також залежності і співзалежності у відносинах
- нейтралізує руйнівні Енергетичні Програми,
відомі під назвами: псування, пристріт, прокляття
- і багато іншого
https://privatelink.de/?https://marta-ng.com/2022/gtt_dv/index2.html