Модуль з п'яти занять, присвячений навчанню мистецтву як цінному, так і рідко зустрічається:
- мистецтву приймати рішення.
Я закінчив командне військове училище: тобто навчальний заклад, де приймати і реалізовувати рішення є основним видом, способом і змістом навчання.
Але навіть серед людей, спеціально до цього підготовлених, таке мистецтво-рідкість.
Справа в тому, що прийнявши рішення, ти назавжди змінюєш долю світу.
З цієї секунди він стає світом, в якому а перетворюється в Б, при чому - цілеспрямовано, твоїми зусиллями.
І, між іншим, у відповідь світ чинить відповідний опір.
Світ надає людині адекватну його поведінки середу: міцно рухаєш, міцно прилітає.
Любителі вирішувати знаходяться, любителів відповідної реакції істотно менше.
А ось умільців використовувати таку реакцію світу для подальшого просування свого рішення зовсім мало.
Саме такими я і хочу вас зробити.
заняття 2. Оцінка обстановки.
Порядок вивчення та аналізу факторів/умов, що впливають на виконання призначеного завдання, і включає оцінку:
- мистецтву приймати рішення.
Я закінчив командне військове училище: тобто навчальний заклад, де приймати і реалізовувати рішення є основним видом, способом і змістом навчання.
Але навіть серед людей, спеціально до цього підготовлених, таке мистецтво-рідкість.
Справа в тому, що прийнявши рішення, ти назавжди змінюєш долю світу.
З цієї секунди він стає світом, в якому а перетворюється в Б, при чому - цілеспрямовано, твоїми зусиллями.
І, між іншим, у відповідь світ чинить відповідний опір.
Світ надає людині адекватну його поведінки середу: міцно рухаєш, міцно прилітає.
Любителі вирішувати знаходяться, любителів відповідної реакції істотно менше.
А ось умільців використовувати таку реакцію світу для подальшого просування свого рішення зовсім мало.
Саме такими я і хочу вас зробити.
заняття 2. Оцінка обстановки.
Порядок вивчення та аналізу факторів/умов, що впливають на виконання призначеного завдання, і включає оцінку:
- себе,
- інших учасників драми,
- умов,
- процесів,
- фону того, що відбувається.
http://www.facebook.com/photo?fbid=4366497030081010&set=a.353058151424938
Останнє редагування модератором: