Що нового?

Придбаний Mr Fennec (Антон Брежестовский)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Розуміти пісні цілком можливо, якщо слідувати одній чудовій техніці. Більше того, техніка ця вже протестована на сотнях наших студентів – і працює чудово. Більшість студентів на наших заняттях розбирають Тексти пісень, як ніби пісні ці співаються по-російськи.

Правда, за один день використання цієї техніки ваш навик не покращиться. А за півтора місяці-покращиться.
Саме для того, щоб ви, нарешті, змогли легко розбирати пісні на слух, я зробив новий курс, що складається з пісень і завдань.

Я вирішив назвати цей курс Mr. Fennec. (Знаєте, чому? Тому що фенеки абсолютно чудово чують.

Курс Mr. Fennec складається з 41 пісні і завдань до них. Плюс детальні пояснення, як максимально ефективно користуватися цими завданнями.

Щоб гарантовано досягти результату-тобто почати розуміти англійські пісні на слух, потрібно:

1. чітко слідувати дуже простий чотириступінчастою техніці;
  2. займатися регулярно.
По-моєму, це під силу кожному: адже завдання – це не просто завдання, це ще й класні пісні, слухати які – одне задоволення.

В курсі враховані навіть невеликі деталі: наприклад, в піснях прибрані довгі програші, щоб в кожному завданні ви могли максимально сконцентруватися на тексті. Пісні ретельно відібрані-з тисяч пісень я вибрав кілька десятків, які реально допомагають поліпшити сприйняття на слух. Пісні-найкращі і з точки зору розбірливості, і з точки зору зрозумілості. Та й музика відмінна.

Чотириступенева техніка багаторазово перевірена на заняттях і працює чудово. Зазвичай вже після 7-8 пісень, вивчених таким чином, студенти починають говорити: "О! Я сьогодні по радіо чув таку-то пісню! Раніше нічого не розумів, а зараз багато зрозумів!”

https://www.brejestovski.com/mf

Останнє редагування модератором:
Угорі