Що нового?

Набір учасників Найкоротший практичний шлях до здоров'я (Ольга Бутакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 442 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
5 кроків до здоров'я. Зробіть їх у місці з нами!
  • ми проведемо вас найкоротшим шляхом.
  • Ми весь час будемо поруч.
  • Ми знаємо - у вас вийде.
  • з нами це простіше і надійніше.
  • помилки залишаться в минулому.
  • Наш досвід допоможе вам.
    як зробити перші кроки до здоров'я?
    Величезна кількість інформації, в якій розібратися самому дуже складно. Як і в житті, до здоров'я є багато доріг. Яку з них вибрати? З ким пройти цей шлях? Хто допоможе, розповість, пояснить, підтримає? Теоретично це може бути ваш лікар, але не у всіх є особистий добрий лікар. Лікар лікує хвороби, а ви не хочете бути хворим. Якщо це так, то приєднуйтесь до нас!

За 25 днів ви зможете пройти свої перші п'ять важливих кроків до здоров'я.

цей марафон буде корисний всім, хто:
    • втомився хворіти.
    • хоче розуміти, як потрібно починати шлях до оздоровлення.
    • вже багато пробував, але не ефективно.
    • не відчуває впевненості.
    • розуміє, що треба, але не вистачає знань і мотивації.
    • хоче робити це в групі однодумців під керівництвом досвідченого лікаря.
    що Ви отримаєте, пройшовши марафон:
    • свій перший досвід оздоровлення.
    • підтримку досвідчених інструкторів.
    • допомога керівника курсу оздоровлення.
    • перші результати, які Вас здивують і порадують.
    • знання як робити правильно.
    • можливість вирішити поступово всі свої проблеми зі здоров'ям.
    як буде проходити марафон
    1. Марафон триватиме 25 днів (до 01 лютого 2021).
    2. вам буде відкритий доступ до особистого кабінету, де будуть розміщуватися уроки.
    3. Ви отримаєте доступ до закритої групи в Telegram.
    4. після проходження кожного уроку необхідно виконати домашнє завдання. Домашні завдання будуть практичними.
    5. вам буде запропоновано пройти тести за станом вашого організму в різних аспектах.
    6. ви будете вести ваш особистий щоденник стану вашого здоров'я, де ви будете відзначати зміни.
    7. Якщо вас запросив тренер по здоров'ю, то він буде допомагати вам весь час.
    8. Якщо у вас немає тренера, ви можете проходити самостійно і задавати питання в групі Telegram.
    9. Вам будуть порекомендовані оздоровчі програми, Схеми, які будуть стосуватися різних сторін життя, але все так чи інакше, будуть пов'язані з вашим здоров'ям.
    10. будуть розглянуті питання захисту, очищення, харчування і руху в концептуальному плані.
    11. ви зможете сформувати свій індивідуальний план оздоровлення на більш тривалий період.
    12. Ми не будемо застосовувати медикаментозні препарати. Всі програми будуть засновані виключно на натуральних продуктах рослинного походження. Ми є експертами по продуктам великої міжнародної wellness-компанії, 20 років успішно оздоровлюючої людей в 180 країнах світу, що має великий досвід і бездоганну репутацію.
    програма марафону:

1. ПСИХОЛОГІЯ ЗДОРОВ'Я. Усвідомлення цінності здоров'я, як найважливішого ресурсу Вашого життя. Визначення вектора руху до здоров'я. Універсальні етапи на шляху до здоров'я. Концептуальний підхід. Система тестування відхилень. Протокол основного режиму і режиму супплементов.

2. АКВАДЕТОКС. Система Промивання п'яти дренажно-видільних систем організму. Універсальна програма водного детоксу. Режим промиває гідратації. Підтримка оптимальної, фізіологічної гідратації, як ресурсу енергії і вирівнювання кислотно-лужного балансу. Система тестування відхилень. Протокол основного режиму і режиму супплементов.

3. БИОДЕТОКС. Система покрокової дезінтоксикації п'яти видільних систем організму від біотоксинів, через можливе або підтвердженого наявності гельмінтів, вірусів, бактерій, грибків, найпростіших. Профілактичний режим підтримки функції п'яти видільних систем в режимі біозахисту, за рахунок харчування і біосупплементов протипаразитарної дії.

ГЕПАТОДЕТОКС. Система очищення і підтримання функції печінки, як головного органу детоксикації. Система тестування відхилень. Протокол основного режиму харчування і режиму супплементов.

4. Мікробіоценоз. Оптимізація і відновлення мікробіоти кишечника – другого мозку організму, що відповідає за емоційне здоров'я, ріст і розвиток організму людини. Оптимізація ферментативного рівня засвоєння життєво-важливих поживних речовин, регуляція діяльності шлунка, підшлункової залози і кишечника. Система тестування відхилень. Протокол основного режиму і режиму супплементов.

5. ЭКОПИТАНИЕ. Організація необхідного і достатнього екологічного, видового харчування за рахунок обмежуючого протоколу токсичної їжі, розширення системи індивідуального харчування з урахуванням дефіцитів незамінних поживних речовин і збагачення цільового харчування за допомогою високотехнологічних супплементов. Ліквідація персональних дефіцитів і дисбалансів 47 незамінних поживних речовин. Система тестування відхилень. Протокол основного режиму і режиму супплементов.

6. ЄДИНИЙ КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ ШЛЯХ ДО ВАШОГО ЗДОРОВ'Я. ВАША ПЕРСОНАЛЬНА ПРОГРАМА ЗДОРОВ'Я. Закладка розуміння циклічності, періодичності, біоритмології та єдності процесів формування здоров'я. Автопілот регуляції функцій підтримки здоров'я в організмі при дотриманні всіх необхідних умов для якісного протікання процесів самовідновлення.

https://butakova.info/course/korotkij-put-k-zdorovyu

Угорі