Тригодинний курс зі створення реклами в рекламній мережі Яндекса (РСЯ), без складних excel - таблиць і незрозумілих слів. Легкий покроковий план від збору ключових запитів до проходження модерації і повного включення. Все простою мовою, впорається будь-яка людина, навіть сама "блондинка".
Грамотно налаштована реклама за вечір за смішною ціною
- я погано розбираюся в рекламі і Налаштуваннях. Нічого страшного. В курсі є докладний мануал, крок за кроком з поясненням всіх термінів і дій
- я вже пробувала, тільки гроші злила. Я вас розумію і знаю всі помилки новачка! На курсі ми якраз говоримо про те як цього не допустити
- це складно робити самому. Зовсім ні, я даю такі класні сервіси, з якими настройка стала дуже простий і комфортною.
програма експрес-курсу всього за 3 години до замовлень з Яндекса
Знайомство з контекстною рекламою
Знайомство з контекстною рекламою
- Що таке контекстна реклама
- Яндекс Директ огляд пошуку і РСЯ
- величезні плюси просування в Яндекс Директ (РСЯ)
- де ж нас бачать наші покупці і клієнти
- Як показувати рекламу гарячим покупцям (клієнтам)
- реєстрація в системі Яндекс Директ
- особливості реклами в рекламній мережі Яндекса (РСЯ)
- додавання лічильника в Яндекс метриці
- Експрес-збір ключових фраз
- секрети швидкого написання продають оголошень
- заповнення всіх чарівних полів для високої конверсії оголошення:
- (швидкі посилання, візитка, опис посилань, уточнення і т. д.) зробимо в два кліка
- знайдемо всі оголошення конкурентів і напишемо краще
- додавання картинок і тест різних зображень
- АБ-тест картинок
- АБ-тест заголовків і текстів оголошень
- важливий поділ рекламних кампаній по регіонах
- вибір найвірнішої стратегії показу для вас
- ЛайвХак Як платити за клік менше, ніж просить яндекс
- додавання UTM-міток
- безкоштовні сервіси, які допоможуть налаштувати рекламу за вечір
- оплата рекламної кампанії
- проходження модерації
- в результаті цього експрес-курсу Ви зможете налаштувати рекламну кампанію в Яндексі, яка буде щодня залучати сотні цільових відвідувачів на ваш сайт і десятки нових клієнтів у ваш бізнес.
- зрозумієте, як вигідно і за найнижчою вартістю рекламувати свій продукт, товар, послугу.
- уникніть величезних помилок і зливу бюджету
- на 100% ефективна стратегія просування в Інтернеті, перевірена тисячами підприємців, яка працює з мінімальними вкладеннями.
- відчуєте впевненість в тому, що робите і отримаєте колосальне задоволення від такої комфортної настройки.