Обучение натуропатии (Борис Увайдов)
Опис
Дорогі друзі, слухачі, студенти! Ця важлива інформація може зберегти вам життя, принести здоров'я, щастя і процвітання у всіх творчих справах.
Всім, хто цікавиться широкою натуропатією, куди входять програми: 12 аудіо, 10 двд і 5 книг, які є основою пізнання природ людини, головні закони здоров'я і наука мистецтво зцілення.
Вся система освіти розрахована на омолодження і відновлення основних систем структури людського організму:
1. Фізіологічне очищення і омолодження з відновленням емоційно-ендокринної та нервової систем
- очищення і відновлення хімізму крові
- відновлення капілярного, мозкового і периферичного кровообігу
- відновлення кислотно-лужної рівноваги
- відновлення травних органів включаючи, шлунок, підшлункової залози, жовчного міхура і печінки
- відновлення імунної системи, лімфотичної системи і сечостатевих органів
Цей матеріал дасть вам можливість попереджати хвороби, дасть вам можливість в домашніх умовах визначати стан здоров'я по самодіагностиці, і при виявленні різних хронічних захворювань, дасть вам можливість відновити ваше здоров'я, без ножа, таблеток і радіації. У цих наукових працях ви також будете знати як відновлювати здоров'я на енергітіческом плані, на ментально розумовому плані і на духовному плані.
Також ви дізнаєтеся всі техніки правильного зачаття, виношування здорового плоду і природні пологи у себе вдома для усунення будь-якої інфекції яка може передаватися через плаценту матері. Дізнаєтеся як чоловікам оберегти свою потенцію і проблеми зі статевою передміхурової залозою і усунення всіх чоловічих сексуальних проблем.
Продажник:
https://www.celitel.online/product-page/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81
Останнє редагування модератором: