"Навігатор для батьків".
42 методи виховання без покарань. Як передати любов, щоб дитина відчувала її все життя, навіть коли тебе не буде поруч.
Альтернатива покаранням, яка не пригнічує дитину, а робить її сильною і впевненою в собі.
де взяти терпіння, щоб не зриватися і не карати?
42 методи виховання без покарань. Як передати любов, щоб дитина відчувала її все життя, навіть коли тебе не буде поруч.
Альтернатива покаранням, яка не пригнічує дитину, а робить її сильною і впевненою в собі.
де взяти терпіння, щоб не зриватися і не карати?
- Як впоратися з почуттям провини за власні помилки у вихованні?
- Як виховати дитину в залежності від того, яким за рахунком він народився: першим, другим, середнім, молодшим або єдиним. Виховання залежить від порядку народження, з урахуванням абортів, завмерлих вагітностей, викиднів і рано померлих дітей.
- чому ПОХВАЛА руйнує ЗВ'ЯЗОК мами з дитиною і робить його нещасним? На що замінити похвалу?
- як пробудити у дитини гаряче бажання вчитися? Щоб він здобував освіту не заради мами, а заради себе.
- Як зробити так, щоб дитина не втік від самотності в гаджет? І батько став основним інтересом дитини, а не погані друзі?
- дитина весь час сперечається і бореться: "не хочу, не буду". Десять способів виходу з боротьби.Дитина не вірить в себе, соромиться, ниє. 20 способів підвищення самооцінки дитини.
- вседозволеність і сверхконтроль. Обидва шляхи небезпечні. Як досягти балансу?
- дитина обманює. Коли не можна мамі говорити: "ні".
- Мама не може позначити свої межі. Випадки, коли необхідно сказати: "ні".
- дитина робить мені боляче:"я піду від тебе, ти погана мати". Дитина кричить на мене. Б'ючи. Як грамотно вчинити?
- Як перестати кричати на дитину і бити його? І як можна кричати і бити!
- чотири шляхи переорієнтації поганої поведінки дитини.
- дитячі істерики. Шість способів виходу з конфлікту.
- Як перестати вирішувати проблеми дитини і не звалювати мамі на себе те, з чим дитина здатна впоратися сам?
- Як передати дитині відповідальність за навчання і домашні справи!
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CN2q8toh8kn/