Що нового?

Придбаний Навігатор для батьків (Тетяна Василькова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
"Навігатор для батьків".
42 методи виховання без покарань. Як передати любов, щоб дитина відчувала її все життя, навіть коли тебе не буде поруч.
Альтернатива покаранням, яка не пригнічує дитину, а робить її сильною і впевненою в собі.

де взяти терпіння, щоб не зриватися і не карати?
  • Як впоратися з почуттям провини за власні помилки у вихованні?
    • Як виховати дитину в залежності від того, яким за рахунком він народився: першим, другим, середнім, молодшим або єдиним. Виховання залежить від порядку народження, з урахуванням абортів, завмерлих вагітностей, викиднів і рано померлих дітей.
  • чому ПОХВАЛА руйнує ЗВ'ЯЗОК мами з дитиною і робить його нещасним? На що замінити похвалу?
  • як пробудити у дитини гаряче бажання вчитися? Щоб він здобував освіту не заради мами, а заради себе.
  • Як зробити так, щоб дитина не втік від самотності в гаджет? І батько став основним інтересом дитини, а не погані друзі?
  • дитина весь час сперечається і бореться: "не хочу, не буду". Десять способів виходу з боротьби.Дитина не вірить в себе, соромиться, ниє. 20 способів підвищення самооцінки дитини.
  • вседозволеність і сверхконтроль. Обидва шляхи небезпечні. Як досягти балансу?
  • дитина обманює. Коли не можна мамі говорити: "ні".
  • Мама не може позначити свої межі. Випадки, коли необхідно сказати: "ні".
  • дитина робить мені боляче:"я піду від тебе, ти погана мати". Дитина кричить на мене. Б'ючи. Як грамотно вчинити?
  • Як перестати кричати на дитину і бити його? І як можна кричати і бити!
  • чотири шляхи переорієнтації поганої поведінки дитини.
  • дитячі істерики. Шість способів виходу з конфлікту.
  • Як перестати вирішувати проблеми дитини і не звалювати мамі на себе те, з чим дитина здатна впоратися сам?
  • Як передати дитині відповідальність за навчання і домашні справи!
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CN2q8toh8kn/

Угорі