Що нового?

Набір учасників Нейрони багатства 2.0 (Діна Гумерова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 267.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Початок 3 травня

попереду тебе чекає 6 годин унікальної інформації і практичних завдань , завдяки яким ти зможеш перетворити свої мрії в цілі і досягти їх!
Єдине завдання цього інтенсиву донести мої знання до тебе, щоб запустити новий виток у твоєму житті
я впевнена, що ти хочеш заробляти більше і зрозуміти: через що створюються борги і чому не вдається пробити фінансову стелю. А ще я думаю, що ти точно хочеш дізнатися секрет залучення грошей. Знаєш, я готова дати тобі всі відповіді прямо зараз на цій сторінці, просто дочитай її до кінця. А тепер про все по порядку.
основна причина нестачі грошей не в тому, що їх не вистачає, а в тому, що ти хочеш втілити все і відразу. Ця небезпека підстерігає всіх, хто тільки починає заробляти. Ми забуваємо про те, що йшли до грошей багато років і починаємо блискавично виконувати свої бажання, хочемо володіти тим, до чого ще не подорослішали. Виходить, що грошей завжди не вистачає, і саме звідси з'являються борги і кредити.
Все, що відбувається в нашому житті — це результат наших думок, вибору і дій. Визнавши це, ти зможеш все змінити!

якщо ти створила безгрошів'я або не можеш пробити фінансовий стелю, потрапляєш в ситуації, де тебе не підвищують по кар'єрних сходах на роботі або не можеш отримати бажаний результат в бізнесі, значить, ти можеш все це розгледіти. Як? Потрібно просто активувати нейрони багатства. На моєму інтенсиві ти отримаєш працюючу технологію того, як це зробити.

Я розповім тобі який результат ти отримаєш, якщо пройдеш мій інтенсив і зробиш вибір на користь себе і своїх бажань.

ти повністю поміняєш бачення і ставлення до грошей
  • зрозумієш, звідки насправді беруться борги і, завдяки цьому розумінню, знизиш їх на 50%.
  • визначишся з тим, що таке заздрість і навчишся перетворювати її в ціль.
  • дізнаєшся основну хитрість мозку, яка веде в банкрутство.
  • тобі буде простіше спілкуватися з оточуючими, в тому числі в сім'ї.
побачиш, що гроші є, і зрозумієш, які можливості тебе оточують
  • дізнаєшся головний закон збільшення грошей.
  • зрозумієш, що бідність-це хвороба розуму, дізнаєшся, як вилікувати мозок.
  • побачиш, чого не вистачає, щоб гроші прийшли в твоє життя, і навчишся фінансової грамотності.
  • звільнишся від фінансової залежності, перестанеш бути рабом грошей і станеш тим, хто їх створює!
  • почнеш помічати безліч способів для заробітку грошей.
почнеш діяти і отримувати результати прям під час проходження інтенсиву
  • придбаєш впевненість в собі і дозволиш собі мати все, що ти захочеш.
  • отримаєш мотивацію до дій, подолаєш лінь і внутрішній опір.
  • усвідомлюєш причину ліні і нудьги, зрозумієш, чим це тобі допомагає, і навчишся перевертати ці стани в ресурс.
  • знайдеш упевненість в собі і своїх силах, зможеш заявити про себе і діяти без страху.
  • усвідомлюєш власну цінність і зможеш заробляти більше.
https://privatelink.de/?https://dinagumerova.ru/product/neurons-of-wealth-2/

Угорі