Що нового?

Придбаний Нейротренинг "Miracle" 33. Пакет "Самостійний" (Сергій Єршов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 133.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що я отримаю? Навіщо мені це

у тебе з'явиться сенс життя і радість від неї

Так, вважаю, що це найголовніший тут пункт. Життя без радості і любові, без достатку - це страждання і самобичивание кожен день, кожну годину і навіть хвилину. Пора насолоджуватися життям. Тобі можна!

навчишся роботі з мисленням
Так, ти напевно чув, що ти є те, про що думаєш, що говориш, що чуєш, що їси і т.д. значить одна загадка розгадана, все починається з "думаю". Навчишся довго і фокусовано думати правильно.

дізнаєшся, що робити з лінню і відкатами
Так, наша методика налагоджена і проста, але тіло може чинити опір, намагаючись повернути тебе в минуле стан. Ти зрозумієш що з тобою відбувається і навчишся з цим працювати.

Режим "турбо" в будь-якій справі
Так, ми не обіцяємо вилікувати від раку, знайти тобі дружину/чоловіка, або зробити тебе мільярдером. Але ми обіцяємо, що практика, якої ти навчишся допоможе тобі досягти всього в 10-1000 разів швидше і з радістю.

унікальний контент з унікально простою подачею
Так просто про те, як наші думки формує наш світ ще ніхто не подавав. Так, у нас є базис взятий з квантової фізики та інших книг гуру роботи з мисленням. Але відмінність тут в тому, що ми це перевірили на собі.

ти нарешті зрозумієш своє призначення
Так, це прям мурашки по шкірі, це те, заради чого ти встаєш в 6 ранку без будильника і з задоволенням лягаєш в 22, щоб швидше встати в 6, щоб знову творити, робити, випробовувати себе, насолоджуватися життям!

1 тиждень. Підключаємося до мозку і визначаємося з новою особистістю
  • У тебе нормалізується сон, навчишся думати про найважливіше. Це скоротить термін досягнення мети в 9 разів.
  • отримаєш відповідь на питання: "Хто я?". Створиш свою ідеальну особистість, виходячи зі своїх цілей і бажань.
  • позбудешся від білого шуму і інфоперешкод, які збивають твій приціл при досягненні цілей і бажання
  • розкриєш свої сильні сторони і таланти, з якими прийшов в цей світ і зрозумієш своє призначення.
  • запустиш процес неминучого досягнення цілей. Можливо деякі твої бажання вже збудуться в перший тиждень
2 тиждень. Почуття мільйонера-Новий я
  • станеш автором свого життя і вийдеш з матриці сірих буднів, трансформуючи себе в нову особистість.
  • почнеш керувати реальністю і бажаними подіями, через силу своєї думки. Тобі стануть підвладні абсолютно будь-які вершини, бажання і цілі.
  • нова особистість-нова реальність, новий результат і нові висоти які ти раніше не міг досягти
  • Якщо раніше тобі були підвладні тільки маленькі цілі, тут же тобі будуть підвладні великі цілі за короткий проміжок часу.
  • освоїш технологію бачення, яка дозволить тобі заглянути в картинку свого майбутнього.
  • почнеш себе почувати врівень з мільйонерами, навчишся тримати межі і робити тільки те, що тобі хочеться
3 тиждень. Нейтралізуємо негативні емоції і звички
  • знімеш "кайдани" і прибереш все опір, весь саботаж, які накопичилися за останній десяток років
  • освоїш техніку спецслужб "беземоційна постановка цілей" - у 99% людей цілі і бажання вислизають з рук, тому що вони вже дуже сильно цього хочуть.
  • уникнеш падіння у фінансову яму, в яку падають 99% людей, які починають працювати зі своїм фінансовим мисленням
  • Для цього винайшов техніку "Антимило", щоб ти потрапив в 1% людей, які можуть отримати все що хочеш, без втрат
  • освоїш техніку яка всього за 15 хвилин в день, дасть +30% відсотків до енергії і силі духу, тебе буде просто не зупинити
4 тиждень. Опрацювання усвідомленості і закріплення нової особистості
  • ти почнеш відстежувати, а також прибереш всі 101 обмежують стан розуму і негативних емоцій, яке блокують твою енергію і досягнення цілей
  • Так як ти позбудешся негативних звичок, які тягнуть назад в болото, тобі стануть доступні ресурси про які інші тільки мріють.
  • перестанеш здійснювати саморуйнівні дії , а значить виключиш зі свого життя повторюваний негативний сценарій.
  • завдяки власній техніці "ПНТ", ти зможеш моментально зупиняти події, які щодня намагаються руйнувати твою щасливу і розкішне життя.
  • стан усвідомленості стане твої другим я, і ти зможеш вийти на рівень концентрації, як у тибетських ченців.
  • ти освоїш основи кармічного менеджменту, завдяки чому навіть незнайомі тобі люди почнуть допомагати в реалізації твоїх цілей найнесподіванішим чином
Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://miracle-ershov.ru/spec33

Угорі