Що нового?

Придбаний [Неоглорі]"П'ять Кроків До Довголіття". "Гімнастика Сун Гун" (цифр. версія)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 917 ГРН
Учасників: 1 з 22
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 43.4 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Відеотренінг для домашнього навчання "П'ять кроків до довголіття. Прості вправи для відновлення гнучкості і рухливості суглобів в будь-якому віці "

Нарешті ви зможете відновити гнучкість і рухливість суглобів всього тіла в будь-якому віці, прикладаючи мінімально необхідні зусилля два – три рази на тиждень, навіть якщо у вас зовсім мало сил або слабке здоров'я-гарантуємо!

Унікальність цієї програми полягає в тому, що вона дозволяє людині будь-якого віку, навіть якщо у нього зовсім мало сил або слабке здоров'я, швидко отримати мінімально необхідну для зміцнення здоров'я гнучкість і рухливість суглобів всього тіла з урахуванням потреб всіх життєво важливих систем організму. Отже, ми торкнулися стан попереку, але це лише самий початок, тому що, регулярно виконуючи прості вправи цієї чудової програми, ви отримаєте як мінімум п'ять "великих" результатів. Але це далеко не все ... адже ці вправи мають кілька "побічних ефектів". Але найдивовижніше, що вся програма складається всього з п'яти вправ. Ці вправи допомогли сотням тисяч чоловіків і жінок швидко відновити гнучкість і рухливість суглобів щоб зміцнити здоров'я і ми впевнені, що вони допоможуть і вам.

Спеціальна пропозиція за мінімальною ціною, що доповнює основний тренінг

Відеотренінг "Гімнастика Сун Гун. Прості вправи для розслаблення всіх тканин тіла і активації життєвої енергії "

У цій новій програмі представлені феноменальні за своєю простотою і ефективності вправи і прийоми масажу, які допоможуть вам швидко позбутися від м'язового або психічного напруження, поліпшити кровообіг у всіх тканинах тіла і активізувати життєву енергію для зміцнення здоров'я. Вони настільки прості в освоєнні, що ви можете почати виконувати їх відразу, як тільки побачите...а ефект від їх виконання ви відчуєте в перший же день.

Практична частина курсу складається з двох частин

Шлях, по якому ми пропонуємо вам пройти в цьому курсі, — настільки простий і доступний, що його практичні методи може застосовувати будь-яка людина незалежно від стану здоров'я або віку. За своєю суттю ці вправи-дорогоцінні перлини профілактичної медицини, які потрібні кожному, хто хоче підтримувати здоров'я мозку і високу якість свого життя до найглибшої старості.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://lp.neoglory.ru/longevity-sp1

Угорі