- У мене є талант. Але я не можу реалізувати це і заробляти гроші своєю улюбленою справою!
- У мене слабка сексуальність! Я не можу залучити партнера до стосунків чи навіть сексу!
- я боюся бути лідером!
- мені не вистачає мудрості та інтуїції, я ніби йду наосліп по життю!
- я займаюся духовними практиками вже двадцять років, але просвітлення так і не зазнав. Чому?
Ця програма дозволяє закрити потреби поточної проблемної чакри. Якщо це Муладхара, то у вас буде матеріальне благополуччя (в середньому, протягом 1-2 місяців). Якщо це Свадхістхана, то ваші сексуальні блоки і комплекси зникнуть, і ви зможете бути самим собою при спілкуванні з людьми, і стати більш привабливим. І так далі. Щоб вам було легше зрозуміти, на якій Чакрі ви застрягли у своєму розвитку, ми коротко описали призначення кожної чакри у Вашому житті:
Муладхара . Життя і безпека. На цьому рівні ви працюєте і забезпечуєте себе житлом та іншими матеріальними потребами.
Свадхістхана . Сексуальність і створення нового. У вас є бажання, цілі в житті і бажання творити. Дуже важливо не придушувати ці бажання і свою природну сексуальність.
Маніпура . Сила волі чакра. Лідерські якості. Ви залишаєте управління і починаєте працювати на себе, створюючи бізнес або керуючи іншими людьми. У вас народжується особиста Сила, Незалежна Особистість.
Анахата . Енергетичний центр любові. На цьому рівні ви по-справжньому пізнаєте любов. Любіть не тільки свою другу половинку, але і всіх людей і весь світ.
Вішуддха . Креативність, талант, внутрішній потенціал. Тут ви розкриваєтеся як унікальна і неповторна особистість. Ви даєте світові щось від себе, і це увічнює вас в історії людства.
Ajna. інтуїція і мудрість. На цьому рівні вам відкривається справжня реальність. Ви позбавляєтеся від усіх людських ілюзій і бачите світ таким, яким він є. Це етап пробудження.
Сахасрара . Вища чакра відповідає за духовність. Це і є просвітлення. Зв'язок з Космосом, з якого ви колись прийшли сюди. З цього моменту ви і реальність пов'язані між собою тисячами невидимих ниток. Ваше життя гармонійне і прекрасне, а ваші бажання реалізуються у вашій реальності практично миттєво.
Слухайте програму протягом 5 днів.
https://privatelink.de/?https://neurowave.gumroad.com/l/miapb