Що нового?

Придбаний [[Nero-Wave] розвиток за градієнтом чакр

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 607 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • У мене є талант. Але я не можу реалізувати це і заробляти гроші своєю улюбленою справою!
  • У мене слабка сексуальність! Я не можу залучити партнера до стосунків чи навіть сексу!
  • я боюся бути лідером!
  • мені не вистачає мудрості та інтуїції, я ніби йду наосліп по життю!
  • я займаюся духовними практиками вже двадцять років, але просвітлення так і не зазнав. Чому?
Напевно ви знаєте, що життєвий шлях будь-якої людини, а не тільки саморозвивається, проходить по градієнту чакр, від низу до верху. Тобто, починаючи з найнижчої чакри. І для того, щоб рухатися вгору, потрібно остаточно закрити потреби енергій попередніх нижніх чакр. Наприклад, у вас слабка сексуальність (Свадхістхана), оскільки ваші матеріальні потреби (Муладхара) все ще не закриті. Або ви талановитий художник (Вішудха), але ви не можете заробляти на цьому гроші, оскільки ви ще не покрили потреби жодної з чотирьох нижчих чакр (Муладхара, Свадхістана, Маніпура, Анахата). Тільки закривши всі нижні чакри, ви зможете рухатися далі в своєму розвитку.

Ця програма дозволяє закрити потреби поточної проблемної чакри. Якщо це Муладхара, то у вас буде матеріальне благополуччя (в середньому, протягом 1-2 місяців). Якщо це Свадхістхана, то ваші сексуальні блоки і комплекси зникнуть, і ви зможете бути самим собою при спілкуванні з людьми, і стати більш привабливим. І так далі. Щоб вам було легше зрозуміти, на якій Чакрі ви застрягли у своєму розвитку, ми коротко описали призначення кожної чакри у Вашому житті:

Муладхара . Життя і безпека. На цьому рівні ви працюєте і забезпечуєте себе житлом та іншими матеріальними потребами.

Свадхістхана . Сексуальність і створення нового. У вас є бажання, цілі в житті і бажання творити. Дуже важливо не придушувати ці бажання і свою природну сексуальність.

Маніпура . Сила волі чакра. Лідерські якості. Ви залишаєте управління і починаєте працювати на себе, створюючи бізнес або керуючи іншими людьми. У вас народжується особиста Сила, Незалежна Особистість.

Анахата . Енергетичний центр любові. На цьому рівні ви по-справжньому пізнаєте любов. Любіть не тільки свою другу половинку, але і всіх людей і весь світ.

Вішуддха . Креативність, талант, внутрішній потенціал. Тут ви розкриваєтеся як унікальна і неповторна особистість. Ви даєте світові щось від себе, і це увічнює вас в історії людства.

Ajna. інтуїція і мудрість. На цьому рівні вам відкривається справжня реальність. Ви позбавляєтеся від усіх людських ілюзій і бачите світ таким, яким він є. Це етап пробудження.

Сахасрара . Вища чакра відповідає за духовність. Це і є просвітлення. Зв'язок з Космосом, з якого ви колись прийшли сюди. З цього моменту ви і реальність пов'язані між собою тисячами невидимих ниток. Ваше життя гармонійне і прекрасне, а ваші бажання реалізуються у вашій реальності практично миттєво.

Слухайте програму протягом 5 днів.

https://privatelink.de/?https://neurowave.gumroad.com/l/miapb

Угорі