Що нового?

Придбаний [Newlook School] А мені можна (Олена Астахова)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 23000 ГРН
Учасників: 20 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 956.8 ГРН
80%
Основний список
Резервний список

Victoriavvv

Организатор
Курс для тих, хто втомився лайкати чужу сміливість і готовий показати свою історію.
Навіть якщо здається, що ще рано, нема чого показувати, що нікому це не треба.

Вже понад 20 000 людей навчились говорити свою історію.
Це тисячі брендів, голос яких нарешті почули

Ваша чесна історія теж може залітати. Як в рекомендації, так і в серця людей.

На курсі ви створите свою власну стратегію та отримаєте чітку карту дій:
що знімати, як знімати і в якому тоні говорити зі своєю аудиторією.

Кому?

• Експертам, які ведуть блог нерегулярно або випали з блогу і не знають, як повернутисяю.
  • Експертам, у яких немає системи, який контент постити.
  • СММникам, які надають послуги іншим експертам і вже мають базу знань про соцмережі, але часто відчувають, що знають недостатньо.
  • Для тих, хто поки не може гарантувати своїм клієнтам якісний результат і сумнівається у своїх силах.
  • Особистим блогам, які не знають, що ще говорити у контенті, окрім «як поїла — поспала»блог
Програма курсу:
Переднавчання
  • Як вписувати ведення блогу у своє життя, щоб доводити почате до кінця.
  • Як підготувати свій блог до старту курсу
Психологія
  • Етапи росту блогу і до чого себе готувати.
  • Як змінюється відчуття себе на кожному етапі блогу.
  • Чому перший успіх може загнати в кризу, а не принести радість.
  • Як не втратити себе між алгоритмами, хейтом і бажанням “зайти”. І чому головне — не вистрілити, а вижити.
Глибша місія блогу
  • Про що твій блог, крім “хочу підписників”?
  • У лекції — як знайти своє “шоб шо” і чому без нього контент не працює.
  • Чим відрізняється блог, що будує довіру, від того, що просто повторює формати. І чому копіювання чужої стратегії веде до вигорання. Суть одна: поки ви не знаєте, навіщо це все — не виділитесь, не продасте, не витримаєте.
Ядро і доповнення блогу

• Як знайти свою нішу, коли ти і труси продаєте, і пельмені ліпите. У лекції — як виділити ядро блогу, доповнення і власну місію.
  • Чому важливо не копати зовні, а чесно глянути на себе: що дається легко, а що викликає огиду.
  • Три методи, щоб зрозуміти “хто я і про що я”. Бо тільки тоді контент буде не з голови, а зсередини — і саме це притягує людей.
Сторителінг
  • Як виглядає сторителінг, який чіпляє. Не про "історію заради історії", а про те, як ділитися особистим так, щоб люди бачили в ньому себе.
  • Що розказувати, коли нічого “ унікального” нема.
  • Як робити простий контент, але з внутрішніми сенсами, які викликають довіру. Бо інфи багато, а щирості мало. І твоя історія — це не мінус, це твій головний актив.
Формула сильного контенту
  • Про формулу сильного сторителінгу: тригер, ситуація, усвідомлення, меседж.
  • Як зачепити аудиторію з першого рядка, як вибрати історію, яка зрезонує, і як зробити з неї сенс.
  • Тут приклади, сценарії, техніки, які допомагають копати глибше й створювати історії, які чіпляють і будують довіру.
Розчехляю
  • Як адаптувати тренди, не злити бюджет і не втратити себе.
  • Про найчастіші фейли в контенті: нудні початки, вузькі теми, багатослівність.
  • Як зробити тригерну фразу, яка чіпляє, як говорити про своє через болі аудиторії, як не бути “сірою мишею” у стрічці.
  • Тут усе про живий контент, який показує шлях, викликає співпереживання і працює краще за експертність.
Аналіз аудиторії
  • Як правильно аналізувати аудиторію. Чому "просто будь собою" не працює, якщо ти не знаєш, що болить твоїй аудиторії.
  • Як говорити з підписниками через ситуації, а не сухі факти.
  • Чому Reels — для охоплення, Stories — для довіри, а все разом — про контакт.
  • І головне: блог не про вас, а про людей, які бачать себе у ваших історіях. Хочеш продажів — почни з розуміння, що тригерить саме їх.
Продажі
  • Як тригерити тих, кому ви поки не потрібні.
  • Чому Reels не мають продавати, а відкривати діалог.
  • Як будувати воронку через кілька дотиків: від цікавості до покупки.
  • Що показувати в кожному етапі — і як перетворити підписника на клієнта. Продаж — це не “купіть”, а “я вас розумію”. І тому гроші є завжди — питання лише в тому, чи влучили ви в потребу.
Архетипи в контенті
  • Як продавати у своєму стилі, без крінжу й копіювання чужого.
  • Через архетипи: внутрішні ролі, що формують подачу. Кожен має свої лідерські архетипи — і їх варто знати. Бо саме вони визначають, як до вас ставляться: як до подруги чи експерта, якому довіряють гроші.
  • Тут про силу мікропроявів, баланс між м’якими й сильними архетипами і як це все переводити в продажі, які відгукуються.
Аналітика
  • Чому без аналітики блог не росте, а бюджет зливається.
  • Що таке KPI, як рахувати охоплення, підписки, ROI, і чому 300 лайків — не успіх, якщо витратили 10 тисяч.
  • Як оцінити, що справді “зайшло” аудиторії, а не просто випадково залетіло.
  • Статистика — це не про порівняння з Машею, а про зростання себе. І це єдиний спосіб не варитися в емоціях, а діяти чітко.
Контент-агенти
Це інструменти, які Олена розробила спеціально для курсу:

• Вони поділять твою аудиторію на сегменти і скажуть, якими фразами говорять групи твоєї аудиторії
  • –Вони самі тобі пишуть ідеї, сценарії, тригери.
  • Вони в курсі, на що люди реагують у твоїй ніші.
  • І, найголовніше — вони вже відтестовані на багатьох блогах. Сценарії, написані цими контент-агентами, стабільно виходять в рекомендації.
Також Олена розкаже про всі нюанси і лайфхаки, як маркетологи користуються ChatGPT, щоб отримувати небанальні ідеї.

Візуал, монтаж і зйомка

• Візуал, який не просто красивий, а працює.
  • Чому не треба знімати “як усі”, як знайти свою подачу і зробити її впізнаваною.
  • Як монтаж впливає на втримання уваги та чому перші 3 секунди — все.
  • Тут про кольори, ритм, рух, композицію і те, як передати на відео настрій, характер і ідею, навіть якщо знімаєш на телефон. Візуал — це не обгортка. Це ще один спосіб говорити.
+ У ВАС БУДЕ 16 ЗІДЗВОНІВ ЗІ МНОЮ ТА ПРОВІДНИМИ МАРКЕТОЛОГАМИ (відповіді на всі запитання, точкові поради)

Тариф - КВИТОК В ПЕРШИЙ КЛАС
- Лекції та зідзвони:

Близько 40 годин навчального матеріалу - вижимка всіх знань із роботи з десятками відомих брендів і покажу вам,
як сподобатися алгоритму, глибоко зрозуміти свою аудиторію й не загубити себе.

Авторка курсу - https://www.instagram.com/city_resident

Продажник
https://www.newlook.ua/storymm/offer-corporate

Останнє редагування модератором:

Ehha

New member
Тоже интересно, скачан ли курс и можно ли его купить сразу?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Я вже цей курс придбала. Стартує сьогодні. Все буду записувати і зберігати (відео, гайди). Кому цікаво, розкажіть як створити складчину на цей курс і всі можемо перейти туди
відповів у службі підтримки

Татоша

New member
Я вже цей курс придбала. Стартує сьогодні. Все буду записувати і зберігати (відео, гайди). Кому цікаво, розкажіть як створити складчину на цей курс і всі можемо перейти туди
Супер!) як можна з вами зв’язатись?

Здравствуйте! Как с вами связаться, хочу купить? -

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі