у програмі роз'яснені і зібрані в протоколи для щоденного використання, опубліковані раніше матеріали, нові статті і більше 15 годин спеціально записаних відео трансляцій, так само вам доступні до прочитання прямо під темами, безліч питань учасниць, які проходили даний курс раніше і мої відповіді на них. Всі бажаючі зможуть доповнити проходження курсу прийомом грамотно підібраних нутрієнтів, які посилять ефект від виконуваних завдань і дій (схеми і роз'яснення так само видані)
Курс складається з 3-х етапів:
1-ий етап — початкова теорія і чітко прописана день за днем практика (формується перший протокол): базові комплекси вправ Супер тріо, Зоопарк, комплекс Особа, щоденний догляд, розбір проблемної шкіри і способів її нормалізації, з хім пілінги, маски поживні, лікувальні, підтяжка тканин за спец протоколу з валиком Ляпко, робота скляними баночками, освоєння протоколів для дермароллера і тд
2 — ий етап-пости з просунутим протоколом процедур і вправ (формування та опрацювання овалу, зони чола і міжбрів'я, зони навколо очей) освоєння, осмислення, впровадження нового в повсякденне життя.
3-ий етап-новий матеріал в частині догляду процедур, інформація про препарати на основі ботулотоксину, огляд всього працюючого на косметологічному ринку, нові вправи (носогубка, підйом брів). У процесі навчання пройде розбір частини надісланих фото учасниць.
2 — ий етап-пости з просунутим протоколом процедур і вправ (формування та опрацювання овалу, зони чола і міжбрів'я, зони навколо очей) освоєння, осмислення, впровадження нового в повсякденне життя.
3-ий етап-новий матеріал в частині догляду процедур, інформація про препарати на основі ботулотоксину, огляд всього працюючого на косметологічному ринку, нові вправи (носогубка, підйом брів). У процесі навчання пройде розбір частини надісланих фото учасниць.
Даний курс заснований на матеріалах курсу "НГВЛ 2018" з доповненнями і новими лекціями.
Протипоказань для вивчення курсу немає, але вагітні та годуючі матимуть багато обмежень!
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.milalika.com/product/курс-новый-год-вашего-лица-2019-начало-ку/