кожен грудень я роблю одну і ту ж ланцюжок дій, які дуже допомагають мені налаштуватися на наступний рік, увійти в нього в стані радості і щастя, створити потрібні мені плани і наміри.
Цього року я змінила шаблон, враховуючи непросту обстановку навколо.
Цей марафон звичайно буде спрямований на те, щоб наступний рік став щасливим для нас. Але також ми попрацюємо над темою очищення від усього негативного, що прилипло до нас в році, що минає, а ще зробимо дещо для того, щоб краще захистити себе в наступному)
І звичайно ж, ми загадаємо бажання і зробимо це так, щоб ймовірність їх виконання збільшилася багаторазово!
Але і це не все. Ми попрацюємо і над тим, щоб бажання наші не нашкодили ні нам, ні близьким. А ще я дам дієві практики для зменшення своїх страхів і тривог і збільшення впевненості в собі.
Отже, що вас чекає?
9 відеоуроків з дуже простими завданнями, які я буду викладати в період з 22.12.22 по 7.01.23
виконуючи їх, ви зможете:
Цього року я змінила шаблон, враховуючи непросту обстановку навколо.
Цей марафон звичайно буде спрямований на те, щоб наступний рік став щасливим для нас. Але також ми попрацюємо над темою очищення від усього негативного, що прилипло до нас в році, що минає, а ще зробимо дещо для того, щоб краще захистити себе в наступному)
І звичайно ж, ми загадаємо бажання і зробимо це так, щоб ймовірність їх виконання збільшилася багаторазово!
Але і це не все. Ми попрацюємо і над тим, щоб бажання наші не нашкодили ні нам, ні близьким. А ще я дам дієві практики для зменшення своїх страхів і тривог і збільшення впевненості в собі.
Отже, що вас чекає?
9 відеоуроків з дуже простими завданнями, які я буду викладати в період з 22.12.22 по 7.01.23
виконуючи їх, ви зможете:
- залишити в цьому році все те, що не хочете брати в рік наступний
- створити щасливий, конструктивний сценарій свого життя в наступному році
- загадати бажання так, щоб вони здійснилися і поліпшили ваше життя
- зміцнити внутрішні і зовнішні опори вашої психіки
- увійти в гарний, позитивний настрій і стан щастя
- налагодити контакт з собою і зі своїм середовищем
https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/novogodnij-marafon-2022/