Є безліч помилкових, неефективних концепцій як цілого світогляду, так і в окремо взятих сферах життя (гроші, відносини з протилежною статтю, особистісний ріст), від яких вкрай важко позбутися. Вони не слабшають і виживають навіть після глибокої цілеспрямованої опрацювання, тому що вони стали частиною основи вашої особистості.
Існує тільки один спосіб позбутися від них - смерть особистості, і як наслідок, обнулення всіх існуючих концепцій для створення нових (в новій особистості). Дана програма проведе ваше підсвідомість через симуляцію закінчення існування особистості. Ви прийдете до загального нуля, побачите світ не через очі особистості, а через погляд вашої вищої сутності. І якщо в вас виявиться досить самоконтролю, ви зможете вибрати собі нові концепції - якщо ви ще не награлися в ігри соціуму. Або, якщо захочете, залишитеся в цьому базовому природному для людини стані назавжди.
У багатьох після прослуховування цього аудіо настрою життя кардинально змінилося саме в тій області, яка хвилювала їх найбільше. Збувалися старі мрії, різко піднімався і продовжував рости грошовий дохід, з'являлися нові друзі і навіть супутник життя.
Перед вами, можна сказати, програма з просунутого рівня, яка, тим не менш, знайшла своє місце серед "простих" новинок. Причина тому-ряд деяких особистостей, практично готових до пробудження. Це люди, які пройшли через безліч програм, проробок, наситилися стражданнями і готові скинути з себе те ілюзорне его, яке за замовчуванням не вміє бути щасливим. Безмовність розуму часто приходить до таких, майже прокинувся людям, само собою, вони відчувають, що щось в їхньому житті має статися, але що саме-ніяк не зрозуміти.
Для такої людини даний настрій спрацює як той самий спусковий гачок. В одну мить сприйняття зміниться і відбудеться найважливіше переживання у Вашому житті. Це розширення життя в одну мить ... після цього думки ще будуть повертатися якийсь час. Але ви будете спостерігати за ними з посмішкою, і при необхідності просто прибирати їх в сторону як непотрібну річ, до використання якої ви повернетеся тільки для вирішення якої-небудь практичного завдання.
Тобто, в залежності від вашого поточного рівня усвідомленості програма спрацює відповідним чином, і кожен випадок тут буде індивідуальним і непередбачуваним за винятком останнього описаного випадку. У будь-якому випадку, звільнення хоча б від якоїсь частини корінних концепцій дасть вам відчути неймовірну ступінь внутрішньої свободи від того, чим ви самі себе стримували всі останні роки. Щоб щось отримати, потрібно щось віддати, проте в даній ситуації ви не пошкодуєте про те, з чим розлучитеся (вірніше, від чого звільнитеся), а натомість отримаєте незрівнянно більше!
З історії пробудженої дівчини:
"...У цьому спокої, що охопив весь світ, все навколо почало випромінювати буквально видиме сяйво, не знаю, як це точніше описати... в один момент я відчула маленький вибух якогось тепла в грудях і згадала себе маленькою дівчинкою. Її невинна, чиста радість почала виливатися з мене, я відчула сльози, що стікають по моїх щоках... все життя я шукала це в духовних книгах, їздила в Індію до духовних майстрів, а воно завжди було в мені. Я потягнулася рукою до квітки, щоб відчути його ніжні пелюстки, і тут з мене прорвався легкий сміх - тіло саме засміялося! У наступний момент я побачила, що я-не тіло. А ще через мить - що не я дивлюся, а весь світ навколо мене дивиться. Все " це " і є Я.я є те..."
https://privatelink.de/?http://nova-tech.store/великое-обнуление.html
Останнє редагування модератором: