Що нового?

Придбаний Нутриціологія жіночого сексуального та репродуктивного здоров'я (Марія Моргунова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3125 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 70.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Новітній майстер-клас"нутриціологія жіночого сексуального та репродуктивного здоров'я"
Дата: 2 березня 2022
Тривалість 3 + години + навчальні матеріали

Програма:

Поняття репродуктивного здоров'я. Стан репродуктивного здоров'я жінок і шляхи його поліпшення.
Сучасні принципи профілактики і лікування гінекологічних захворювань, обумовлених нейроендокринної патологією щитовидної залози, надниркових залоз і тд.
Ендометріоз, міома, СПКЯ, запальні захворювання жіночих статевих органів — проблема репродуктивного здоров'я
Передменструальний синдром.
Поняття оваріального резерву.
Основні репродуктивні фактори, що впливають на жіноче і чоловіче безпліддя. Вплив гормональних і нутрієнтних дефіцитів на репродуктивну функцію.
Прогестерон в дії. Управління часом і жіночим здоров'ям.
Гормони і секс. Вплив гормонів на лібідо і сексуальну задоволеність.
Гормони і когніція, емоції і депресія.
Вплив харчування на рівень жіночий гормональний баланс.

Умови участі:
8500 рублів
Тільки до 24.02 ТУРБО бронювання -20% +VIP

Спікер:
Моргунова м. а.-лікар-дерматокосметолог, дерматоонколог, фахівець з превентивної медицини, Нутриціолог. Медичний радник, тренер медичної косметології міжнародного класу; науковий керівник Міжнародного міждисциплінарного курсу Global Anti-age Course 2018; автор і спікер навчального циклу з превентивної медицини Duo Medici; Регулярний доповідач міжнародних і російських медичних конференцій, автор безлічі статей в професійних медичних виданнях, член ради директорів Міжнародної асоціації Онкокосметологів, США, науковий керівник міждисциплінарного навчального проекту для лікарів SUPERINTENSIVE,керівник компанії MOKOSMED, САНКТ-ПЕТЕРБУРГ.

https://privatelink.de/?https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJaH-ZEc7eDSdasbUF8hkLEnGRNCWaufUu3Xj1SwZsAkxkxg/viewform

Угорі