одноденна трансформація5 квітня
Очищення підсвідомості, душі і свідомості тіла
Як уникнути паніки в умовах світової кризи і безладу, перетворивши всі мінуси в свою вигоду
що відбувається у світі?
З цим я працюю вже 7 років. Я приведу вас до балансу, щоб ви процвітали в будь-яких
умовах, навіть в кризових. Тільки перебуваючи в балансі ви зможете приймати
рішення і покращувати своє життя, поки інші в паніці.
Трансформація дасть вам хороші думки, а це означає хороше самопочуття.
У програмі 3 семінари:
5 квітня, 6: 00 Москва/Київ
Семінар №1
Ми опрацюємо важливі БЛОКИ:
Семінар №2
Семінар №3
Очищення підсвідомості, душі і свідомості тіла
Як уникнути паніки в умовах світової кризи і безладу, перетворивши всі мінуси в свою вигоду
що відбувається у світі?
- країни закрили свої кордони, люди в паніці розмітають прилавки з їжею, розмови наповнені страхом, новини з телевізора не повідомляють нічого хорошого...
- порушений баланс життя багатьох людей, вони виявилися слабкими і не готовим до таких подій. І якщо нічого не поміняти зараз-в їхньому житті настане депресія і внутрішня криза, яка набагато страшніше економічного.
- вам необхідно посилитися, щоб вижити в умовах нестабільності.
Паніка існує більше в голові, ніж в реальності. Тому, що багато чого в нашому житті-це просто ймовірності, які ніколи не збуваються. Ситуація у Всесвіті відбувається незалежно від того, що ви думаєте про неї. Якщо при цьому ви будете в дисбалансі, це може погано на вас позначитися. Просто знайте, все відновиться.
- ваше завдання зараз: посилитися, збалансувати себе і прибрати вірус зі свідомості і думок. Якщо його не почистити, це дасть нездорові плоди на сім'ю, організм, бізнес, роботу.
З цим я працюю вже 7 років. Я приведу вас до балансу, щоб ви процвітали в будь-яких
умовах, навіть в кризових. Тільки перебуваючи в балансі ви зможете приймати
рішення і покращувати своє життя, поки інші в паніці.
Трансформація дасть вам хороші думки, а це означає хороше самопочуття.
У програмі 3 семінари:
5 квітня, 6: 00 Москва/Київ
Семінар №1
Ми опрацюємо важливі БЛОКИ:
- " ми поговоримо про те, як в умовах інформаційного тиску зберігати гармонію.”
- “зробимо медитацію очищення свідомості, душі і тіла, яку Ви зможете повторювати кожен день отримуючи неймовірні результати.”
- " ми приберемо дисбаланс, почистимо негативні програми і замінимо їх на нові позитивні.”
Семінар №2
- ми очистимо ваш простір від паніки і постійних стресів.
- ви створите спокій всередині себе і абсолютну рівновагу, щоб приймати вірні рішення.
- пройшовши медитацію очищення, ви приберете всі хвороби і підсилите свій імунітет.
Семінар №3
- я розповім як подбати про своє майбутнє, якщо навколо всі говорять про кризу.
- Як зробити цю ситуацію в світі трампліном для своїх нових досягнень в 2020 році.
- Ми зробимо сильну медитацію на очищення підсвідомості, душі і свідомості тіла, яку я зазвичай даю тільки на індивідуальних заняттях.
https://privatelink.de/?https://shurina.ru/mini/index.html