Що нового?

Набір учасників Очищення підсвідомості, душі і свідомості тіла (Вікторія Шурина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2317 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
одноденна трансформація5 квітня
Очищення підсвідомості, душі і свідомості тіла
Як уникнути паніки в умовах світової кризи і безладу, перетворивши всі мінуси в свою вигоду

що відбувається у світі?
  • країни закрили свої кордони, люди в паніці розмітають прилавки з їжею, розмови наповнені страхом, новини з телевізора не повідомляють нічого хорошого...
  • порушений баланс життя багатьох людей, вони виявилися слабкими і не готовим до таких подій. І якщо нічого не поміняти зараз-в їхньому житті настане депресія і внутрішня криза, яка набагато страшніше економічного.
що мені робити?
  • вам необхідно посилитися, щоб вижити в умовах нестабільності.
    Паніка існує більше в голові, ніж в реальності. Тому, що багато чого в нашому житті-це просто ймовірності, які ніколи не збуваються. Ситуація у Всесвіті відбувається незалежно від того, що ви думаєте про неї. Якщо при цьому ви будете в дисбалансі, це може погано на вас позначитися. Просто знайте, все відновиться.
  • ваше завдання зараз: посилитися, збалансувати себе і прибрати вірус зі свідомості і думок. Якщо його не почистити, це дасть нездорові плоди на сім'ю, організм, бізнес, роботу.
на трансформації 5 квітня ми зробимо тотальне очищення.
З цим я працюю вже 7 років. Я приведу вас до балансу, щоб ви процвітали в будь-яких
умовах, навіть в кризових. Тільки перебуваючи в балансі ви зможете приймати
рішення і покращувати своє життя, поки інші в паніці.

Трансформація дасть вам хороші думки, а це означає хороше самопочуття.

У програмі 3 семінари:
5 квітня, 6: 00 Москва/Київ
Семінар №1

Ми опрацюємо важливі БЛОКИ:
  • " ми поговоримо про те, як в умовах інформаційного тиску зберігати гармонію.”
  • “зробимо медитацію очищення свідомості, душі і тіла, яку Ви зможете повторювати кожен день отримуючи неймовірні результати.”
  • " ми приберемо дисбаланс, почистимо негативні програми і замінимо їх на нові позитивні.”
5 квітня, 12: 00 Москва/Київ
Семінар №2

• ми очистимо ваш простір від паніки і постійних стресів.
  • ви створите спокій всередині себе і абсолютну рівновагу, щоб приймати вірні рішення.
  • пройшовши медитацію очищення, ви приберете всі хвороби і підсилите свій імунітет.
5 квітня, 20: 00 Москва/Київ
Семінар №3

• я розповім як подбати про своє майбутнє, якщо навколо всі говорять про кризу.
  • Як зробити цю ситуацію в світі трампліном для своїх нових досягнень в 2020 році.
  • Ми зробимо сильну медитацію на очищення підсвідомості, душі і свідомості тіла, яку я зазвичай даю тільки на індивідуальних заняттях.
за 1 ДЕНЬ ви переможете СТРАХ і паніку, очистіть старі програми і назавжди знайдете стан гармонії і балансу. ТАКОГО РОДУ ТРАНСФОРМАЦІЇ ДОРОГО КОШТУЮТЬ!
https://privatelink.de/?https://shurina.ru/mini/index.html

Угорі