Що нового?

Придбаний Онлайн-тренінг "сам собі психолог" (Павло Зигмантович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2942 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 66.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Онлайн-тренінг "сам собі психолог" - це вичавка технік, яким я навчаю на індивідуальних заняттях. Моє завдання дуже просте-навчити людину самостійно вирішувати свої психологічні проблеми. І зовсім не обов'язково ходити до психолога кілька років. Щоб навчити людину базовим принципам і конкретним технікам, потрібно не так вже й багато часу. До того ж, після такого навчання психолог через деякий час просто не потрібен.

це як у приказці, що можна дати людині рибу, а можна дати вудку. Я-даю вудку і навчаю користуватися її. Тому цілком вистачає двох місяців індивідуальних занять, щоб більш-менш вирішити психологічні проблеми людини. І зробити так, щоб ні я, ні інший психолог вже не був потрібен (принаймні, поки людина користується вивченими техніками).

це не жарти і не рекламні обіцянки-це дійсно можливо.

що буде на онлайн-тренінгу?
В онлайн-тренінгу багато корисної, часто нової і при цьому гранично конкретної інформації. Наприклад:
  • що простій людині потрібно знати про психіку, щоб успішно справляти з психологічними проблемами.
  • Що робити з руйнівними звичками.
  • чому абсолютно не важливо, що було в дитинстві людини.
  • Як перестати займатися самобичуванням.
  • Що робити, коли відчуваєш себе повним нікчемою.
  • Як підвищувати свою самооцінку.
  • Що робити з почуттям провини (особливо хронічним).
  • Як впоратися зі страхами, перестати боятися.
  • яким прийомами користуватися, щоб вгамувати важкі переживання.
  • що потрібно змінити в собі, щоб життя стало приємніше.
і ще багато смачного. у цей онлайн-тренінг я вклав все найголовніше, що знаю про вирішення психологічних проблем. Багато що залишилося за кадром-що поробиш, час онлайн-тренінгу не гумовий.

Я і так намагався дати якомога більше. Але я точно знаю-все, що є в цьому онлайн-тренінгу, працює і працює чудово. Якщо принципи і техніки з онлайн-тренінгу використовувати постійно, життя дійсно стає значно легше і приємніше.
https://privatelink.de/?http://zygmantovich.com/?page_selling=samsebepsiholog_online

Угорі