Проработка финансовых блоков + гипно-маркетинг для психологов (Денис Лузин)
опрацювання фінансових блоків в гіпнозі
Опрацювання фінансових блоків + гіпно-маркетинг для психологів, коучів і гіпнотерапевтів.
У минулому я керував рекламним агентством (Intlab Digital Agency), тому зміг застосувати знання маркетингу в ніші гіпнотерапії, і в тому числі завдяки цьому мій проект так вистрілив. І я готовий поділитися цими знаннями з вами. Крім опрацювання негативних глибинних переконань, пов'язаних з грошима, розберемо також тонкощі гіпно-маркетингу — конкретну стратегію і покрокові тактики просування своїх послуг. Як залучати VIP клієнтів. Позиціонування.
Блок з маркетингу призначений в першу чергу для професіоналів допомагають професій — психологів, коучів, гіпнотерапевтів і т.д. але буде корисний і будь-якому бізнесменові або взагалі будь-якій людині.
опрацювання фінансових блоків в гіпнозі
Опрацювання фінансових блоків + гіпно-маркетинг для психологів, коучів і гіпнотерапевтів.
- працюєте за копійки з токсичними клієнтами?
- боїтеся, що якщо підвищите розцінки, то всі клієнти розбіжаться?
- хочете працювати з VIP клієнтами, але не знаєте, як їх залучати?
- впевнені у своїй експертності, але щось всередині заважає вам більше заробляти?
- Страх виділятися і просувати себе?
- "гроші — зло", "багаті — погані", "багатим бути небезпечно" та інші таргани міцно засіли між ваших півкуль?
- невпевненість у своїх силах і можливості заробляти більше?
- продажі-це не солідно, мою експертність все самі помітять і знайдуть мене самі ... років через надцять ...
- 80% часу витрачаєте на пошук клієнтів, а не на реальну роботу?
- Не знаєте як вирватися з лап прокрастинації? Швидко настає "вигорання"? Довго відходите після емоційних сеансів?
У минулому я керував рекламним агентством (Intlab Digital Agency), тому зміг застосувати знання маркетингу в ніші гіпнотерапії, і в тому числі завдяки цьому мій проект так вистрілив. І я готовий поділитися цими знаннями з вами. Крім опрацювання негативних глибинних переконань, пов'язаних з грошима, розберемо також тонкощі гіпно-маркетингу — конкретну стратегію і покрокові тактики просування своїх послуг. Як залучати VIP клієнтів. Позиціонування.
Блок з маркетингу призначений в першу чергу для професіоналів допомагають професій — психологів, коучів, гіпнотерапевтів і т.д. але буде корисний і будь-якому бізнесменові або взагалі будь-якій людині.
https://gipnozbright.com/product/denezhnyj-gipnomagnit/
Останнє редагування модератором: